| Imunita u dětí ve školkovém věku - diskuze na toto téma |
Dobrý den, měla bych dotaz na maminky co mají děti ve školkách, a to dáváte dětem něco na podporu imunity ? Dcera chodí do školky od loňského září a je každou chvíli doma s kašlem, protože tam vodí ostatní maminky děti nemocné a malá ta vždycky chytne. Už začínám být opravdu zoufalá. Alena | 2.3.2020 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuTaky bych se s dovolením připojila tady do té diskuze, protože u nás je to bohužel to samé. Odpověď Zdena | 7.12.2020 13:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuMám syna ve školce a dceru ve druhé třídě, naše lékařka nám na posílení imunity doporučila kolostrum od www.betula.cz. Odpověď Darina | 9.12.2020 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuKteré jim dáváte? Kozí nebo kravské? Jste s ním spokojeni? Odpověď Zdena | 15.12.2020 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuDávám kozí kolostrum, syn má intoleranci na kravské mléko. Odpověď Babeta | 17.12.2020 21:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuKoukala jsem na jejich stránky, zaujalo mě, že kolostrum se může užívat i dlouhodobě. Odpověď Lea | 19.12.2020 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuKolostrum od Betuly pomáhá i při urychlení rekonvalescence po nemoci. Odpověď Kristýna | 21.12.2020 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuKolostrum znám delší dobu, užíváme ho i s dětmi pravideně se začátkem podzimu a končíme až na jaro. Nemocnost je u nás zanedbatelná.
Odpověď Dara | 3.2.2022 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuVýbornou zkušenost při posilování imunity u dětí mám se sirupem ze 14bylin od www.altaherba.cz Odpověď Sofie | 17.2.2022 08:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuAltaherbu znám, vyhovuje mi, že jejich přípravky jsou přírodní. Imunitu si posiluji kouzelnými kapkami. Odpověď Katy | 21.2.2022 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuS tímto bylinným sirupem mám u syna taky dobrou zkušenost. Dávám mu ho pravidelně než nastoupí do školy. Odpověď Saša | 23.2.2022 19:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuJak dlouho se ten sirup musí užívat? Odpověď Lada | 27.2.2022 20:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Imunita u dětí ve školkovém věkuDávám mu ho tři týdny, pak udělám přestávku a pak když je potřeba pokračuji. Odpověď Nikola | 23.8.2022 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Imunita u dětí ve školkovém věkuTaky teď hledám něco, co budu dcerce dávat na posílení imunity, protože za chvíli začíná školka a nerada bych, abych ji měla pořád doma jako před prázdninami :/ Odpověď |