Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Kočka v bytě krmení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kočka v bytě krmení - diskuze na toto téma
Chtěla bych se tu zeptat, jak bych mohla pro svoji kočku, kterou mám v bytě upravit stravování, abych mi trochu zhubla? zatím jsem to neřešila, a hodně jsem ji dopřávala, ale teď už mám docela strach o její zdraví.

Kamila | 2.2.2020 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočka v bytě krmení
Ono je to hodně podobné jako u lidí, pokud chcete aby Vám nepřibírala, tak ji nesmíte překrmovat, a musíte ji dávat kvalitní žrádlo.

Odpověď
Lenka | 3.2.2020 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kočka v bytě krmení
To se právě snažím jí kupovat kvalitní žrádlo, ale občas to prostě nejde, nebo nevím kde bych měla hledat to opravdu kvalitní?

Odpověď
Kamila | 4.2.2020 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kočka v bytě krmení
Všeobecně nejvíce kupuji konzervy i pamlsky a filetky od značky Brit, kde se při výrobě používá čerstvé kvalitní maso, a nepřidávají žádné konzervanty nebo sóju https://krmivo-brit.cz/cs/produkty/kocky/276307-brit-fish-dreams-trout-and-tuna

Odpověď
Hana | 28.3.2022 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kočka v bytě krmení
Já jsem blázen do koček. Mám doma dvě a vždy se na ně těším, když se vracím domů. Jednou jsem však přišla domů a ani jedna kočka nikde. Neviděla jsem je týden, než se jedna po druhé vrátila. Byla jsem tehdy hodně smutná, a proto jsem koupila pro obě gps lokátor, pomocí kterých se dají rychle najít https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné