| Co na popáleninu? - diskuze na toto téma |
Ahoj prosím chtěla bych se zeptat, jak co nejrychleji vyhojit běžné popáleniny z domova? dokážete mi prosím poradit? Martina | 19.2.2020 10:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co na popáleninu?Jelikož máme doma dva kluky, a manžel je takový domácí kutil, tak jsou u nás nějaké odřeniny, zranění a sem tam i popálenina docela běžná věc. Proto jsem zjišťovala od kamarádky, která pracuje jako vrchní sestra v nemocnici, co je na takové běžné popáleniny dobré mít doma připravené. Doporučila mi gel, který brání tvorbě biofilmu na ráně, a který tak urychluje hojení. Odpověď Alena | 21.2.2020 10:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co na popáleninu?Jaký gel přesně doporučila? a to Vám donesla z nemocnice? nebo se dá koupit i v lékárně? Odpověď Martina | 23.2.2020 12:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co na popáleninu?Doporučila mi název gelu Prontosan, která jsem si objednala z internetové lékárny, když si ho zadáte do vyhledávače, tak ho najdete hned v několika lékárnách., akorát si musíte hlídat, že je potřeba po otevření do 8 týdnů spotřebovat. Odpověď |