| Železo v těhotenství - diskuze na toto téma |
Kvůli čemu se bere železo v těhotenství ? A je opravdu nutné ho brát ? Sandra | 25.2.2020 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Železo v těhotenstvíPokud ti ho doporučil doktor tak určitě ano. Jestli ti můžu poradit tak si nekupuj doplněk, který obsahuje přímo železo, ale doplněk, který železo pomáhá vstřebávat z potravin, jako je třeba captafer. Odpověď Hanka | 5.3.2020 16:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Železo v těhotenstvíCo přesně ti doporučil ? Odpověď Alice | 31.3.2020 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Železo v těhotenstvíTaké užívám captafer a žádné problémy se zažíváním nemám, jako tomu tak bylo když jsem brala klasický doplněk, který železo obsahuje. Odpověď Hanka | 5.4.2020 10:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Železo v těhotenstvíTohle je Alice ono www.captafer.cz ? Odpověď Alice | 6.4.2020 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíAno, to je přesně on, kdyby si měla nějaké otázky, tak se klidně ptej ;) Odpověď Hanka | 7.4.2020 04:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíKvůli čemu se v těhotenství vůbec bere ? Odpověď Alice | 14.4.2020 22:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíAby třeba nedošlo k předčasnému porodu a je to podle toho, jak doktor uzná za vhodné :) Odpověď Hanka | 17.4.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíDá se nějak zjistit nedostatek železa ? Nebo je to doplněk, který se dá brát preventivně ? Odpověď Alice | 20.4.2020 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíPodle mě to bude zjistitelné z odběru krve u obvoďáka, zkus se na to zeptat, nicméně tělo neustále něco potřebuje a tady v té formě to umí vstřeba nejlépe. Odpověď Markéta | 24.4.2020 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíOno podle mě není potřeba dělat žádné testy, protože železo by měly doplňovat i menstruující ženy. Když se podíváš na stránky konkrétně tady toho doplňku tak tam to mají moc hezky popsané www.captafer.cz/ Odpověď Renata | 29.4.2020 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíZačala jsem ho brát na sestřin popud, protože mi na to dělala "přednášku" tak jsem se rozhodla ho taky doplňovat. Přece jenom to není nic na škodu ba naopak. Odpověď Jana | 5.5.2020 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Železo v těhotenstvíKde tady ty informace čerpáte ? Taky by mě zajímalo víc tady o té problematice s železem. Odpověď Katka | 30.5.2023 00:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Železo v těhotenstvíPokud si nejste jistá, zda vám nechybí železo nebo jiný vitamín atd. Zkuste se objednat na internetových stránkách https://www.moje-doktorka.cz/ praktický lékař Hradec Králové, na které jsem nedávno narazila a musím říct, že mě jejích obsah opravdu zaujal. Stránka nabízí podrobné informace o různých druzích vyšetření a odborných konzultací, což mi připadá velmi užitečné pro ty, kteří chtějí být dobře informováni o svém zdraví. Já jsem se tam objednala a jdu tam zítra, takže se těším, jaké to bude. Odpověď Monika | 17.2.2026 01:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Železo v těhotenstvíJakmile jsem otěhotněla, chtěla jsem mít větší přehled o tom, jak se během dne mění moje energie i potřeba odpočinku. Proto jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-cerna/ Sledují moji aktivitu, tep i kvalitu spánku a všechna data automaticky přenášejí do aplikace v telefonu. AI vyhodnocení mi pomáhá pochopit, kdy je vhodné zpomalit a kdy si můžu dovolit lehký pohyb. Díky tomu si lépe hlídám denní rytmus a nepřepínám své síly. Hodinky jsou pohodlné a rychle jsem si na ně zvykla. Největší hodnotu pro mě představuje klid a jistota, že o sebe pečuji s respektem k potřebám těla. Odpověď |