| Klinika na darování vajíček - diskuze na toto téma |
Dobrý den, našla bych tu nějaké ženy, co byly darovat vajíčka ? Chtěla bych se stát také dárkyní, ale nevím, jako kliniku vybrat ani podle čeho je dobré kliniku vybírat. LucaD D. | 22.2.2020 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klinika na darování vajíčekDobrý večer doporučila bych ivf-zlin.cz. Odpověď Linda | 23.2.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klinika na darování vajíčekNejvíc se doporučuje tady tato klinika ve Zlíně www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek a upřímně se nedivím. Mám s ní osobní a velmi dobrou zkušenost. Mají moc příjemné doktory a sestřičky takže i přes to, že jde o nemocniční zařízení se tu člověk cítí dobře. Odpověď Hanka | 12.3.2020 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klinika na darování vajíčekPoslední rok také přemýšlím nad darováním vajíčka, ale zatím jsem si moc nezjišťovala, co všechno to obnáší a jestli mě to bude něco stát ? Odpověď Linda | 31.3.2020 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Klinika na darování vajíčekTebe to nestojí vůbec nic tady ta věc :) Odpověď Hanka | 10.4.2020 10:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Klinika na darování vajíčekSamozřejmě by mi o to vůbec nešlo, protože to chci udělat proto, abych někomu pomohla, ale kdyby nnáhodou, tak abych věděla s čím počítat :). Je úžasné, že jsou takové možnosti a dá se tak pomoct párům, které chtějí mít děti, ale nemají možnost mít vlastní, tak alespoň že je tato varianta. Odpověď Majka | 21.4.2020 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Klinika na darování vajíčekHolky je ten počet kdy je možné darovat vajíčka nějak omezený ? Odpověď Helena | 30.11.2021 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Klinika na darování vajíčekRozhodně doporučuju kliniku IVF Zlín, jsou tam špičkový :-) Fakt super klinika, já tam byla darovat a jsem spokojená s jejich přístupem:-) Odpověď |