Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kávovar?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kávovar? - diskuze na toto téma
Ahoj, přeji pěkný den a mám dotaz. Chceme si pořídit kávovar, ale pořád nevíme, váháme. Kapslový nebo na zrnkovou kávu?

Milena | 2.3.2020 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar?
Jestli jsi milovník kávy, tak kapslový kávovar vyjde na stejno jako když si děláš rozpustné kafe, akorát to teda vyjde ještě dráž, takže rozhodně doporučuju kávovar na zrnkovou kávu.

Odpověď
Michaela | 12.3.2020 18:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kávovar?
Určitě doporučuji na zrnkovou kávu-pákový. Je to kvalitnější kafe a lepší chuť. My máme tanto https://www.orava.eu/cs/pakovy-kavovar-es-150 nestojí moc a je fajn.

Odpověď
Klára | 16.3.2020 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kávovar?
Ta velikost je více, než fajn! Co jsem se po kávovarech dívala, většiou to jsou obrovská hebla a my nemáme moc velkou kuchyň. Kde jsi ho kupovala prosím? Na internetu?

Odpověď
Michaela | 18.3.2020 12:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kávovar?
Koupíš ho na hodně místech, já jsem kupovala přes internet, je to pro mě pohodlnější a nemám moc čas, abych si ho vyzvedávala :)

Odpověď
Klára | 24.3.2020 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kávovar?
Děkuji, dívám se a opravdu jsou výrobky Orava dobře k sehnání.

Odpověď
Denča | 19.8.2020 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kávovar?
Můžu se zeptat jestli mají oravu v každém elektru nebo jen ve vybraných prodejnách ?

Odpověď
Martina | 10.8.2020 05:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar?
Já bych určitě teda volila kávovar na zrnkovou kávu. Ty na kapsle se s nimi ani nedají srovnávat. Věř mi, měli jsme ho doma. Jestli můžu mít jeden tip, tak zkus mrknout sem: https://www.ifaster.cz/kavovar/ Tam mají docela dobré rady ohledně výběru kávovaru.

Odpověď
Gabriela | 21.5.2021 16:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kávovar?
Kde si do kávovaru kupujete kávičku ? Chtěla bych něco jemnějšího nejlépe s ovocnou příchutí :) Rozumí tomu tady někdo ?

Odpověď
Karla | 25.5.2021 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kávovar?
Těch druhů je víc a asi bych tě odkázala na upraženo, kde si myslím, že by sis mohla vybrat.

Odpověď
Gabriela | 8.6.2021 14:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kávovar?
Děkuji moc, eshop teda vůbec neznám, ale mile mě překvapilo to oznámení, co na mě vyskočilo, že káva se praží dle zadaných objednávek, takže dostanu opravdu čerstvě upraženou kávu ? :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné