| Kde se vdávat? - diskuze na toto téma |
Holky, pojala jsem takovou myšlenku... S přítelem bychom se rádi vzali někde venku. Já nevím, nějaká krásná romantika. Určitě teda jako Evropa, ale destinaci zatím nemáme vybranou. Co byste doporučily? Lenka | 2.3.2020 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde se vdávat?Sestra měla svatbu tady v tom krásném resortu v přírodě a měla to naprosto úžasné www.resort-snezne.cz Odpověď Hanka | 4.3.2020 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde se vdávat?Tady v tom resortu jsme byli příbuzným na oslavě a bylo to super ... je fakt, že to měli moc pěkně udělané, bylo zařízené ubytko a personál byl super. Moc hezky se tam o nás starali Odpověď Andrea | 12.3.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde se vdávat?Prohlížela jsem si jejich stránky a zařízení vypadá moc pěkně. Tam bych si dokázala představit náš den D. Nicméně se raději zeptám jak dlouho dopředu jste takovou akci domlouvali ? Odpověď Hanka | 1.4.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde se vdávat?Tak to si nepamatuju, ale takové akce se domlouvají hodně dopředu, takže jestli už máte třeba termín, tak bych si to zkusila domluvit až bude možnost. Odpověď Erika | 5.4.2020 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde se vdávat?V resortu Sněžné je to fakt moc pěkné. Byli jsme tu jednou s celou rodinou a všichni jsme si to maximálně užili. Super je to vyžití, které tu je jak pro dospělé, tak i pro děti. Odpověď Andrea | 9.4.2020 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde se vdávat?Je to prostředí nebo okolí vhodné i pro děti ? Protože když bysme tam dělali takovou událost, tak když si vezmu kolik máme v rodině dětí, tak aby tam měly nějaké vyžití. Odpověď Erika | 14.4.2020 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde se vdávat?Ano Andrejko je :) jak co se týče ubytování, tak i to okolí, když se podíváš do té galerie, tak už i to ti řekne hodně www.resort-snezne.cz/galerie. Na kdy vůbec svatbu plánujete jestli se můžu zeptat ? :) To co se teď děje je hrozné, že ? :/ Odpověď Klára | 21.4.2020 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde se vdávat?Ta jejich restaurace je proto jak dělaná, mají ji komplet nově udělanou takže i já bych si tady dovedla představit svoji svatbu. Odpověď Janička | 22.4.2020 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde se vdávat?Vy co máte tady s tím resortem zkušenost, tak nepodělili by jste se o informaci na kolik takové oslavy vyjdou ? :) Odpověď Erika | 25.4.2020 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde se vdávat?To si myslím, že nejde takhle střelit, protože každý má jiné požadavky. Je to taky o tom jestli si budeš nechávat všd co se týče jídla dělat v té jejich restauraci apod. al ;) Odpověď Klára | 28.4.2020 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde se vdávat?Jak píše Erika, i když by ti to někdo napsal, tak si myslím, že to to k ničemu nebude. Protože přece jenom každý má jiné požadavky, taky jde o kapacitu kolik tam měl kdo lidí apod :)) Odpověď NIkola | 31.7.2021 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kde se vdávat?My teda uvažujeme nad svatbou v zahraničí akorát teda nevím kde začít, protože si moc nedovedu představit, jak budu všechno sama v cizině zařizovat.
Odpověď Adéla | 6.8.2021 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kde se vdávat?Tak co oslovit cestovní svatební agenturu ? Výborné hodnocení má yachtwedding.cz. My se budeme brát až v příštím roce, ale taky mám v plánu oslovit tuto cestovku.
Odpověď Nikola | 7.8.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kde se vdávat?No vidíš, tak to mě vůbec nenapadlo ! To je výborný nápad, zkusím se podívat na jejich web, co nabízejí.
Odpověď |