Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kde se vdávat?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kde se vdávat? - diskuze na toto téma
Holky, pojala jsem takovou myšlenku... S přítelem bychom se rádi vzali někde venku. Já nevím, nějaká krásná romantika. Určitě teda jako Evropa, ale destinaci zatím nemáme vybranou. Co byste doporučily?

Lenka | 2.3.2020 15:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde se vdávat?
Sestra měla svatbu tady v tom krásném resortu v přírodě a měla to naprosto úžasné www.resort-snezne.cz

Odpověď
Hanka | 4.3.2020 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kde se vdávat?
Tady v tom resortu jsme byli příbuzným na oslavě a bylo to super ... je fakt, že to měli moc pěkně udělané, bylo zařízené ubytko a personál byl super. Moc hezky se tam o nás starali

Odpověď
Andrea | 12.3.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde se vdávat?
Prohlížela jsem si jejich stránky a zařízení vypadá moc pěkně. Tam bych si dokázala představit náš den D. Nicméně se raději zeptám jak dlouho dopředu jste takovou akci domlouvali ?

Odpověď
Hanka | 1.4.2020 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to si nepamatuju, ale takové akce se domlouvají hodně dopředu, takže jestli už máte třeba termín, tak bych si to zkusila domluvit až bude možnost.

Odpověď
Erika | 5.4.2020 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde se vdávat?
V resortu Sněžné je to fakt moc pěkné. Byli jsme tu jednou s celou rodinou a všichni jsme si to maximálně užili. Super je to vyžití, které tu je jak pro dospělé, tak i pro děti.

Odpověď
Andrea | 9.4.2020 22:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je to prostředí nebo okolí vhodné i pro děti ? Protože když bysme tam dělali takovou událost, tak když si vezmu kolik máme v rodině dětí, tak aby tam měly nějaké vyžití.

Odpověď
Erika | 14.4.2020 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kde se vdávat?
Ano Andrejko je :) jak co se týče ubytování, tak i to okolí, když se podíváš do té galerie, tak už i to ti řekne hodně www.resort-snezne.cz/galerie. Na kdy vůbec svatbu plánujete jestli se můžu zeptat ? :) To co se teď děje je hrozné, že ? :/

Odpověď
Klára | 21.4.2020 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde se vdávat?
Ta jejich restaurace je proto jak dělaná, mají ji komplet nově udělanou takže i já bych si tady dovedla představit svoji svatbu.

Odpověď
Janička | 22.4.2020 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vy co máte tady s tím resortem zkušenost, tak nepodělili by jste se o informaci na kolik takové oslavy vyjdou ? :)

Odpověď
Erika | 25.4.2020 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To si myslím, že nejde takhle střelit, protože každý má jiné požadavky. Je to taky o tom jestli si budeš nechávat všd co se týče jídla dělat v té jejich restauraci apod. al ;)

Odpověď
Klára | 28.4.2020 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak píše Erika, i když by ti to někdo napsal, tak si myslím, že to to k ničemu nebude. Protože přece jenom každý má jiné požadavky, taky jde o kapacitu kolik tam měl kdo lidí apod :))

Odpověď
NIkola | 31.7.2021 22:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde se vdávat?
My teda uvažujeme nad svatbou v zahraničí akorát teda nevím kde začít, protože si moc nedovedu představit, jak budu všechno sama v cizině zařizovat.

Odpověď
Adéla | 6.8.2021 14:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak co oslovit cestovní svatební agenturu ? Výborné hodnocení má yachtwedding.cz. My se budeme brát až v příštím roce, ale taky mám v plánu oslovit tuto cestovku.

Odpověď
Nikola | 7.8.2021 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No vidíš, tak to mě vůbec nenapadlo ! To je výborný nápad, zkusím se podívat na jejich web, co nabízejí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné