Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dezinfekční přípravky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dezinfekční přípravky - diskuze na toto téma
Ahoj, nevíte jestli jsou k dostání dezinfekční přípravky na ruce alespoň někde na eshopech ?

Andrejka | 3.3.2020 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
To by mě taky zajímalo, protože u nás v drogériích jsou neustále vyprodané a taky by se nám nějaké hodily, přece jenom se mají teď dodržovat jisté hygienické postupy.

Odpověď
Andrejka | 3.3.2020 12:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
To by mě taky zajímalo, protože u nás v drogériích jsou neustále vyprodané a taky by se nám nějaké hodily, přece jenom se mají teď dodržovat jisté hygienické postupy.

Odpověď
Míša | 5.3.2020 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Na alpíku jsem se dívala, že jsou ještě k dostání :)

Odpověď
Andrejka | 5.3.2020 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dezinfekční přípravky
Aha tak to vůbec nevím co to je, na to se mrknu, vypadá to jako internetová drgerie, je tak ? :)

Odpověď
Jana | 23.3.2020 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Maminky tady ještě mají https://www.riano.cz/barwa-antibakterialni-tuhe-mydlo-na-ruce-100g :-)

Odpověď
Haňule | 25.3.2020 16:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Tak ona se bere i jako dezinfekce klasické mýdlo a těch je díky bohu dost www.alpik.cz/?q=m%C3%BDdlo&page=3

Odpověď
Erika | 26.3.2020 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Jani a ty s tím tuhým mýdlem máš zkušenost? Za jak dlouho a si dojde?

Odpověď
Jana | 1.4.2020 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano používáme ho doma, objednávám zde pravidelně. Obchod je tu velmi rychlí nejpozději do dvou dnů máš doma!

Odpověď
Haňule | 6.4.2020 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ano, já jsem si ty mýdla objednávala :) než zase budou k prodeji dezinfekční gely, tak ty mýdla jsou naprosto dostačující.

Odpověď
Denisa | 6.4.2020 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Měla jsem úplně ten stejný problém takže jsem brala co bylo a aspoň že zůstala mýdla.

Odpověď
Saša | 7.4.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky moc za tip, taky jsem si už udělala objednávku a navíc ušetřím za poštovné :) www.alpik.cz/?q=m%C3%BDdlo

Odpověď
Lenka | 12.4.2020 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Teď je potřeba na tu hygienu dbát opravdu hodně, ale ne jenom co se mytí rukou týče, ale když přijdete zvenku, tak je potřeba očistit boty, vyvařovat roušky, oblečení, co jste měli na sobě venku ihned vyprát, potraviny z obchodu co jste koupili otírat adpod ;)

Odpověď
Lenka | 2.5.2020 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Hodně jsem si oblíbila tady tu sadu na doma www.alpik.cz/guasan-small-set-guaa-home

Odpověď
Donna | 2.9.2021 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Já jsem měla vždycky strach, aby ty eko prostředky fungovaly a opravdu čistily. Jak jsou na tom ty z alpika?

Odpověď
Alex | 20.9.2021 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jojo, já jsem s nima spokojená moc. Ty jejich univerzální čističe jsou super https://www.alpik.cz/cisteni-a-uklid/. A navíc jsou eko, takže šetrné :)

Odpověď
Aja | 17.3.2022 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dezinfekční přípravky
Jojo, ty eko produkty od alpik jsou super. Taky je kupuju a musím říct, že je to to nejlepší na úklid, co jsem zkusila.

Odpověď
Dušana | 28.10.2021 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Joo, tak alpik, to je kvalita a jistota. Já od nich beru ty pohlcovače pachu. A ty jsou teda parádní. Krásně prostor provoní, ne jen zakryjí zápach. Takže super.

Odpověď
Blanka | 22.11.2021 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaká vůně toho pohlcovače ti sedí nejvíc?

Odpověď
Hanka | 2.5.2022 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dezinfekční přípravky
Tady ten citronovy https://www.alpik.cz/likvidator-pachu-alp-obuv/. Zkusili jsme i jiné, ale tahle vůně nám sedí nejvíc.

Odpověď
Kikina | 2.6.2022 08:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dezinfekční přípravky
Tak jsem ten likvidátor zkoušela a je naprosto senzační. Fakt jsem s ním spokojená. Konečně něco, co pachy fakt zlikviduje a nej překryje :) Díky moc za tip :)

Odpověď
Ewa | 7.8.2023 07:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dezinfekční přípravky
Jeeee :D holky, díky moc... já se už musím smát, protože co já jsem všechno zkusila za pohlcovače... toho bylo. A bohužel nic nebylo ok tak, aby to ty pachy zlikvidovalo :( Ale ten likvidátor od Alpika zkusim :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné