Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Hračky pro pár

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hračky pro pár - diskuze na toto téma
Chtěla bych se zeptat jestli jsou nějaké hračky, které můžou použít oba v tom páru ? Chtěla bych něco pro sebe a pro přítele, abysme trošku oživili sex, tak budu ráda když mi sem hodíte nějaké tipy.

Alex | 5.3.2020 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Máš nějakou představu nebo máš už s něčím takovým zkušenost ?

Odpověď
Daniela | 14.3.2020 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Můžu ti tady nechat odkaz, kde mají hračky pro dva ať se můžeš podívat www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibratory-pro-pary. Zkušenost mám se dvěma hračkama co se týče tady těch párových hrátek, tak klidně pisni kdybys potřebovala poradit ;)

Odpověď
Peťule | 21.3.2020 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Z e-kondomy vlastním spoustu hraček, s partnerem tu jednou za čas objednáme pár věcí, je to strašně fajn něčím si vztah okořenit.. A tady si vždycky něco najdeme co nás nadchne

Odpověď
Majda | 23.3.2020 17:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hračky pro pár
Peťule můžu jen souhlasit. V e-kondomy mají úžasný výběr. Žiji s přítelkyní a obě tu moc rády nakupujeme

Odpověď
Pavlína | 25.3.2020 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: E-kondomy
Máte od nich i nějaký erotický obleček?

Odpověď
Majda | 29.3.2020 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: E-kondomy
Dobrý den ano s partnerkou sme tu pořídily celkem dost oblečků

Odpověď
Andy | 30.3.2020 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: E-kondomy
Já mám zálusk na nějaký pěkný korzet a je fakt, že zatím nejhezčí a největší výběr mají na těch ekondomech.

Odpověď
Majda | 30.3.2020 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: E-kondomy
To mají, já jsem ujetá na ty koženkové a tudíž jsem musela mít tady tento www.e-kondomy.cz/eroticke-obleceni/korzety/demoniq-elvire-korzet-cerna

Odpověď
alena | 30.1.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, co preferujes v tom stylu harcka pro par :O ze si muzou vyhovet oba ci jeden druhemu zaroven, je toho opravdu spousta na e-kondomech toho je fakt spousta takze bujnou fantazii :O :D

Odpověď
olina | 28.2.2021 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hračky pro pár
jo v tomhle jsou ekondomy top. najdes opravdu vsechno, co potrebujes k tvym milostnym hratkam :D

Odpověď
Mirka | 31.3.2020 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Můžu mít dotaz k těm hračkám pro pár ? Kdo s tím přišel jako první, vy nebo partner ? Chci něco takového taky vyzkoušet, ale bojím se, že na to muž nepřistoupí, protože je tady v těch věcech zdrženlivější ..

Odpověď
Gábina | 19.4.2020 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
U nás s tím prní přišel partner, protože jsem se s ním o tom bavila, takže zjistil, že vůči těmto věcem hodně otevřená a rozhodl se mě překvapit a to se mu povedlo :)

Odpověď
Karlos | 6.3.2024 16:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
My máme tenhle párový vibrátor a maximální spokojenost - https://www.bananek.cz/bezdratovy-parovy-vibrator-satisfyer-partner-plus-remote/

Odpověď
Paty | 31.3.2020 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky e-kondomy
Jinde erotické hračky nekupuju, tady jsem spokojená po všech stránkách, od nabídky až po způsob doručení

Odpověď
Majda | 5.4.2020 21:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hračky e-kondomy
Přesně jak píšeš, pokud je člověk s něčím spokojený tak nerad mění nebo přechází na něco jiného a stejně tak to mám tady u ekondomů.

Odpověď
ivana | 31.1.2021 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hračky e-kondomy
ja kupuji na ekondomech pravidelne, ted uz i nejake to obleceni a manzel je z toho odvarenej :D pry si to v zivote nedokazal predstavit a ted uz me bez toho nechce videt :D

Odpověď
Sára | 18.5.2020 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
S přítelem jsme si udělali radost a koupili tady ten vibrátor pro pár a můžu říct, že je to něco neuvěřitelného ! Tolik jsem od toho opravdu nečekala www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/vibratory-pro-pary/vibrator-lelo-tiani-3-cerna

Odpověď
Anett | 3.6.2020 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak jsou na tom ty hračky co se dají ovládat přes telefon ? Je to spolehlivé ?

Odpověď
Sára | 30.6.2020 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Není s tím vůbec žádný problém, šlape to jak má a je to fakt vzrušení :P

Odpověď
Anett | 6.7.2020 09:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hračky pro pár
Fááákt ... no tak to budu muset prubnout .. je asi jedno který vyberu že ? ty funkce by tam měly být stejné ?

Odpověď
Sára | 8.7.2020 22:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Hračky pro pár
Tak, tak .. rozdíly jsou akorát v těch tvarech a sem tam v ovládání :)

Odpověď
Anett | 14.7.2020 20:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Hračky pro pár
Tak jsem si objednala tady toho krasavce a jsem na něj moc zvědavá www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/chytre-vibratory/lovense-lush-bullet-vibrator

Odpověď
Sára | 25.7.2020 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hračky pro pár
Věřím, že budeš spokojená, neznám nikoho, komu by ty hračky nedělaly dobře

Odpověď
Sandra | 1.8.2020 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Chci se zeptat mimo hraček pro pár .. nemáte některá vyzkoušený i ten orální stimulátor ?

Odpověď
Paťa | 18.8.2020 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám dva ty stimulátory a nejlepší je tady tenhle v poměru s tím "jazýčkovým" www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/simulatory-oralniho-sexu/zumio-spirotip-vibrator

Odpověď
Sandra | 31.8.2020 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak příteli se víc líbí ten ve vibe, tak jsme si objednali ten, tak se na něj už oba těšíme :P

Odpověď
Paťa | 2.9.2020 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to se nedivím, v poměru s tím orálním stimulátorem je ten ve vibe rozhodně lepší :)

Odpověď
ivča | 23.2.2021 20:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mrkni na e-kondomy.cz, tam určitě takové věci seženeš

Odpověď
evina | 24.2.2021 19:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
my doma pouzivame sami sebe co mame :D plus manzel obcas na me vytahne vibrator :D nojo jsme stara skola..

Odpověď
Linda | 29.11.2020 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Co by mohlo manželovi pomoct s výdrží při sexu a s lepší erekcí?

Odpověď
Zuza | 30.11.2020 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ať zkusí https://www.amarex.cz/ uvidíš, že bude zase jako mladík.

Odpověď
Linda | 10.12.2020 20:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A tomu tvýmu to pomáhá i s výdrží?

Odpověď
Lea | 28.5.2021 06:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jestli můžu poradit, tak není úplně od věci vyzkoušet prvně afrodisiakum než mu koupíš pilulky ;)

Odpověď
Andrea | 16.6.2021 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S tím naprosto souhlasím, přítel si je taky hodně pochvaluje. Má odzkoušené tady ty, takže doporučuju dál https://e-kondomy.cz/afrodiziaka-a-feromony/afrodiziaka-pro-muze/hot-ero-volume-sperma-pro-muze-30ml

Odpověď
Anča | 29.9.2022 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Holky, je to teda trošku mimo téma, ale chtěla bych se zeptat. Co říkáte na párové erotické masáže? Mám na mysli něco takového, jako nabízí třeba tady: https://www.mataharisalon.cz/cs Máte s tím některá zkušenost? Já na to právě nedávno narazila na internetu a ráda bych to zkusila. Moc ráda bych i vytáhla partnera, ale moc nevím jak se na to bude tvářit.

Odpověď
Helča | 9.11.2022 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hračky pro pár
Holky, chci se na něco zeptat. Co říkáte na takové ty stimulátory pro muže? Mám na mysli něco takového - https://www.luxusni-vibrator.cz/stimulatory-pro-muze/c4 Právě přítel bude mít teď narozeniny a říkala jsem si, že by vlastně nebylo špatné mu nějakou takovou erotickou hračku koupit jako dárek. Ale nevím moc co konkrétního vybrat. Nemáte nějaké tipy? Díky mockrát. :))

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné