| Starost o prodloužené vlasy - diskuze na toto téma |
Dobrý den, zvažuji prodloužení vlasů, ale než do toho půjdu, tak by mě zajímaly s tím spojené náklady a hlavně péče. Je potřeba se o vlasy nějak speciálně starat či nikoliv ? Anežka | 1.4.2020 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Starost o prodloužené vlasyNo nějak speciálně si myslím není potřeba, já třeba používám klasické šampony, nicméně záleží na tom, jak kvalitní si koupíš vlasy. Už nějaké máš nebo se ještě rozhoduješ ? Já mám evropské a chovám se k nim tak, jako byly moje, takže občas nakulmuju, vyžehlím atd :) Odpověď Míša | 13.5.2020 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Starost o prodloužené vlasyMám prodloužené vlasy clipy z pravých lidských vlasů, takže o ně pečuji stejně jako o své. Odpověď Mína | 20.5.2020 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Starost o prodloužené vlasyA od koho máte materiá se kterým jste si vlasy prodlužovala? Odpověď Míša | 24.5.2020 10:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Starost o prodloužené vlasyMám je od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Prodlužovala jsem si přímo u nich na pobočce. Odpověď |