| Orgasmus, jak ho dosáhnout? - diskuze na toto téma |
Ahoj holky prosím jak často dosahujete orgasmu? mám v poslední době čím dál větší problém s dosažením orgasmu.... Chtěla bych to nějak napravit, protože mě pak sex nebaví, a partner to na mě vždy pozná.
Lucie | 24.3.2020 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?Také jsem měla problémy dosáhnout orgasmu, ale u mě to bylo tím, že jsem se v sexu hodně svazovalo předsudky. Až jsem na manžela vytáhla provaz, a začala jsem se s ním bavit o tvrdším sexu, tak už mám vyvrcholení skoro pokaždé. Přitom stačilo si o tom jen promluvit, nakoupit hračky do postele, a zase mě sex baví.
Odpověď Lenka | 24.3.2020 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orgasmus, jak ho dosáhnout?To jsem také chtěla kdysi vyzkoušet, ale nakonec jsem se neodhodlala jít do sex shopu nakoupit hračky pro tvrdší sex.... jsem docela stydlín v tomhle, a obdivuji lidi, kteří chodí do sex shopu.
Odpověď Lucie | 24.3.2020 18:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Orgasmus, jak ho dosáhnout?Tak potom se nemusíte stydět, a objednávat online. Já bych také asi nikdy fyzicky nešla do sex shopu. doporučuji se podívat na sex shop e-kondomy .cz, já už jsem tam objednávala víc krát. Prodávají kvalitní zboží za dobré peníze.
Odpověď sz kanderam | 9.9.2023 03:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Máte zájem o naši další rychlou a snadnou půjčkuDobrý den pane/paní, pracuji ve finanční instituci a poskytují nám půjčky pro lidi v nouzi. Potřeba financování vašeho domova, vašeho podnikání, nákupu auta, nákupu motocyklu, vašeho vlastního podnikání, vašich osobních potřeb je pochybnější. Poskytujeme vám osobní půjčku od 20 000 do 90 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3 % bez ohledu na výši. Pro více informací nás kontaktujte na emailové adrese:szkanderam840@gmail.com Odpověď gabinka.vostra | 6.4.2020 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?to chce tvrdě, někdy jemně...dobrý milenec pozna Odpověď Karolína | 6.6.2023 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?Jak se zase holky navnadit na sex? Jak zase získat tu pořádnou chuť? Poradíte mi prosím? Odpověď Linda | 11.6.2023 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Orgasmus, jak ho dosáhnout?Máte problém s tím se vzrušit? Také jsem s tím dlouho bojovala, ale nakonec se mi to povedlo vyřešit díky tomu, že jsem si sehnala prášky pro ženy, které zvyšují libido. Díky tomu zase s manželem zažíváme pořádně žhavé noci. Odpověď Karolína | 12.6.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Orgasmus, jak ho dosáhnout?Za jak dlouho to dokáže zabrat? Tohle se teda musím přiznat, že by mě to dost zajímalo. Kde se na to podívat prosím? Odpověď Linda | 16.6.2023 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Orgasmus, jak ho dosáhnout?Většinou si beru tak cca hodinu před očekávanou souloží prášky pro ženy https://www.supererekce.cz/22-fly-pro-zeny-1-baleni-3-tablety.html a musím teda říct, že potom máme zase v ložnici pořádné rodeo.
Odpověď Marcela KREJSOVÁ | 9.7.2024 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?Upřímný a spolehlivý úvěr za 24 hodin.
Seriózní nebankovní půjčka 50.000 do 35.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 24 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: marcela.krejsova01@gmail.com Nebo WhatsApp: +420608987486.
Odpověď Marcela KREJSOVÁ | 9.7.2024 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?Upřímný a spolehlivý úvěr za 24 hodin.
Seriózní nebankovní půjčka 50.000 do 35.000.000,- Kč kde není třeba ručit nemovitostí. Je nutný pravidelný měsíční příjem a občanství ČR. Osobní přístup ke každé žádosti. Garantuji vám rychlé a seriózní jednání. Celou půjčku i s vyplacením financí už do 24 hodin. Půjčku můžete využít také na konsolidaci vašich závazků. Velká průchodnost schválených žádostí. Kontaktujte mě prosím: marcela.krejsova01@gmail.com Nebo WhatsApp: +420608987486.
Odpověď Sudek Milian | 5.8.2024 10:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Orgasmus, jak ho dosáhnout?Najděte si půjčku na oživení svého podnikání, ať už jde o projekt, nebo potřebujete peníze z nějakého jiného důvodu nebo z čehokoli chcete. Jsme připraveni poskytnout půjčku každému, kdo má nárok na vrácení peněz. Sdělte mi velikost vaší žádosti o půjčku a její délku. Kontaktujte mě prosím:
- Finanční pomoc,
- Půjčka okamžitě,
- Nebankovní půjčka,
- Půjčka na konsolidaci,
- Půjčka na vaše projekty,
- Půjčka na podporu rodiny,
- Půjčka na školení vašich dětí.
- Půjčka pro vaše potřeby.
kontaktujte miliansudek@gmail.com
+420 728 595 643 Odpověď |