| Lednice - diskuze na toto téma |
Ahojky, teď doma řešíme jeden problém... Odešla nám lednice. Tak nějak už máme vybráno. Na https://www.topchlazeni.cz mají teď slevy na lednice Liebherr. Je tu ale někdo, kdo na tomto shopu nakupoval? A pokud ano, jak jste byli spokojeni? Tak jako celkově... Díky moc. A je možný na shop zavolat a poradit s někým ohledně výběru? KamSsa1 . | 31.3.2020 00:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | LedniceNo já bych se podívala důkladněji aby ta sleva vážně byla slevou. Já se vždycky když něco takového dívám nejdříve na kuponozdroj.cz/ a ověřím si jestli náhodou někde na dané zboží sleva není ještě vyšší a pak taky na heuréku. Díky tomu tak mám naprostou jistotu, že dané zboží kupuji opravdu výhodně. Odpověď Eva | 8.4.2020 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | LedniceNedávno nám taky lednice odešla, na doporučení jsme koupili značku Orava. Mají dobré věci za fajn ceny, koukni Odpověď Eva | 20.4.2020 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LedniceTuhletu máme my https://www.orava.eu/cz/kombinovana-chladnicka-s-mraznickou-less-frost-rgo-320 máš tady veškeré informace. Odpověď Erika | 22.4.2020 14:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: LedniceNám je značka jedno, hlavně, aby byla spolehlivá a dlouho vydržela. Odpověď Eva | 25.4.2020 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: LedniceNám ji doporučila známá, která ji má už několik let a bez jakýchkoli problémů.Proto jsme se pro ni také rozhodli. Odpověď Erika | 26.4.2020 10:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: LednicePOslední dotaz mám ohledně hlučnosti lednice, není hlučná? Odpověď Eva | 27.4.2020 06:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: LedniceToho se neboj, hlučná není. Ani o ní nevíme ;-) Odpověď Kamila | 11.7.2020 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | LedniceTo já jsem si vybrala tady tu černou krásku www.orava.eu/cz/kombinovana-chladnicka-inox-no-frost-rgo-380-x naprosto úžasně nám zapadla designově do kuchyně. Čekala jsem, že to bude ranec, když si černou lednici, ale fakt jsem koukala když jsme se vlezli do 15 tisíc Odpověď Lenka | 21.7.2020 15:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LedniceNo tak ta vypadá fakt úžasně :O ani nevím, že orava má tento tip spotřebičů Odpověď Kamila | 2.8.2020 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LedniceNo já sem to nevěděla taky a fatk jsem byla překvapená co všechno mají, takže si postupně objednávám co ještě nemám a dovybavuju si kuchyň :) Odpověď Lenka | 17.8.2020 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: LedniceMám od oravi totiž akorát takovou tu klasiku, jako jsou ty jejich mixéry a smoothie mixéry, ale že mají třeba kulmu a tady takové menší elektro to je pro mě fakt novinka :) Odpověď Kamila | 22.8.2020 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: LedniceTak jsem si tu jejich kulmu koupila a je božííí, ty vlny jsou fakt parádní :) Odpověď Danča | 3.9.2020 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: LedniceSeženu ji normálně v elektru ? Máme teď o víkendu akci a hodilo by se mi ji na tu akci mít a pracovat s ní -_- Odpověď |