| Únik moči po porodu - diskuze na toto téma |
Ahoj všem, měla bych dotaz… Po porodu mě trápí únik moči. Není to nic hrozného, je to slabá inkontinence, ale nepříjemné to je. Jaké pomůcky se vám osvědčily? Aby byly diskrétní, ale aby plnily funkci?
Fanny | 28.3.2020 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhoj, osobně ti doporučím ty od Seni. Nevím, na co je máš (pro sebe nebo pro někoho z rodiny), ale já je používám po porodu a super. Vyhovují mi.
Odpověď Theresa | 1.5.2020 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhoj, kup si inkontinenční pomůcky, vložky. Nic jiného na to není. Já jsem po porodu používala Bella control distreet a super. Cítila jsem se s nima moc dobře, komfortně.
Odpověď Viktorie | 15.5.2020 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduJsem se Seni taky spokojená, konkrétně s Active kalhotkami. Objednala jsem je na care4you.cz/.
Odpověď Šárka | 17.5.2020 15:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Únik moči po poroduTaky jsem je na těch stránkách objevila, nechala jsem si poslat vzorek na vyzkoušení.
Odpověď Julie | 19.5.2020 19:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduPečujeme o babičku, která trpí tímto problémem, ale už těžší formou. Potřebujeme taky podložky do postele apod.. Pomůcky od Seni vyzkoušíme.
Odpověď Eliška | 21.5.2020 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduPo druhém porodu taky bojuji s lehší formou inkontinence, zkusím to řešit těmi Active kalhotkami.
Odpověď Simona | 23.5.2020 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduZkuste taky jejich kosmetické přípravky k tomu vhodné.
Odpověď Madla | 29.5.2020 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhoj, ano ano. Nám je aspoň doktor napsal.
Odpověď Rose | 29.5.2020 15:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduCo se týká těch vložek, tak musím říct, že jsem jich zkusila celou řadu a nakonec se mi nejvíc osvědčily tyto care4you.cz/qx15/urologicke%2Dvlozky%2Dpro%2Dzeny.. Doporučuju. Krásně sedí, jsou diskrétní a hlavně eliminují zápach.
Odpověď Rachel | 3.7.2020 08:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhoj, já jsem měla s inkontinencní problémy po porodu a osvědčily se mi pomůcky od care4you.cz/qx?searchtext=seni&SearchForm=true&OK.x=0&OK.y=0 a osobně mohu jenom doporučit. Jsou hodně savé, absolutně nepropustí zápach. Já jsem byla spokojená moc.
Odpověď Julča | 3.7.2020 12:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhoj, jsem na tom stejně a zrovna tyto používám. Kupuju si k nim od Seni i tu jejich hygienickou řadu a cítím se díky ní v pohodě… Takže za mě určitě…
Odpověď Žaneta | 29.7.2020 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po porodujj, ta absorbce ápachu je důležitá moc. Já jsem zkoušela docela dost pomůcek a jedině ty Seni se mi osvědčily po všech stránkách.
Odpověď Adina | 30.7.2020 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduOni mají všechny ty produkty super. I pro děti. Ale po tom porodu jsem s tou inkontinencí bojovala fakt hodně a ty jejich Bella Control jsou super. Koupila jsem si je na doporučení kamarádky, která je měla ozkoušený a super. Doporučuju.
Odpověď Zita | 31.7.2020 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduAhojky, Seni jsou super. Ty používám já a jsem s nimi spokojená maximálně.
Odpověď Lena | 26.3.2021 19:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduMně pomůcky Seni předepsala doktorka, a jak teď všude čtu tak jsou asi opravdu oblíbené. Já jsem s nima taky spokojená, kupuju si i jejich kosmetiku.
Odpověď Dita | 27.3.2021 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Únik moči po poroduJá po porodu nosila urologické vložky a cvičila kegelovy cviky.
Odpověď |