Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Erotické hračky ve vztahu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Erotické hračky ve vztahu - diskuze na toto téma
Ahoj, jak vaši partneři reagovali na to, že jste si koupily nějaké škádlítko nebo dokonce vibrátor ?

Mia | 6.4.2020 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Erotické hračky ve vztahu
Mám tady tento model a ten teda do vody není :) www.e-kondomy.cz/sqweel-go-oral-sex-stimulator-ruzovy

Odpověď
Natálie | 26.4.2020 17:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
On s tím přítel přišel sám, takže to bylo úplně v pohodě, jelikož já jsem k těmto věcem hodně otevřená. Hračku jsme vybírali dokonce spolu a chceme pořídit určitě další :)

Odpověď
Silvous | 5.5.2020 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Erotické hračky ve vztahu
Je tak to by mě zajímalo jak by na to reagoval můj přítel. To musím někdy vyzkoušet, třeba bude pro a okořeníme si sex nějakou hračičkou.

Odpověď
Vanesa | 12.5.2020 19:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
i já nakupuji na e-kondomy, jenom by si měl každý vybrat podle gusta a s partnerem to probrat, aby to nebylo přes čáru

Odpověď
Linda | 18.5.2020 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem se na to partnera neptala a rovnou jsem si ho pořídila. Nechala jsem ho schválně nahoře v šuplíku v nočním stolku, aby na něj narazil a byl příjemně překvapen, když ho tam viděl :)

Odpověď
Silvous | 29.6.2020 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je dobrý nápad a asi to taky takhle udělám :D ... nicméně nedala by si mi sem odkaz na to co si pořídila, že bych se trochu inspirovala ? :) Koukala jsem na ty ekondomy a mají tam toho opravdu mraky ..

Odpověď
Linda | 30.6.2020 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
Mám tady toho krasavce a určitě to není poslední kousek co jsem si pořídila www.e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/klasicke-vibratory/vibrator-fun-factory-big-boss-g5-cerna

Odpověď
Majka | 6.7.2020 09:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
Hele když si kupujete ty vibrátory je lepší si k tomu pořídit i lubrikační gely ?

Odpověď
Linda | 9.7.2020 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
No záleží jak seš na tom se vzrušením ;) jestli s tím nemáš problém, tak není potřeba jestli jo, tak je rozhodně lepší něco na zvlhčení :)

Odpověď
Majka | 14.7.2020 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
Máš třeba zkušenost s tím z těch ekondomů na zvýšení citlivosti ?

Odpověď
Linda | 25.7.2020 18:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
I když s citlivostí problémy nemám, tak jsem si to na zkoušku koupila a fakt jsou dané partie po aplikaci mnohem citlivější :D

Odpověď
Majka | 1.8.2020 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Erotické hračky ve vztahu
Vybrala jsem si tady tenhle, takže se těším až mi přijde a budu ho moct vyzkoušet www.e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/stimulacni-gely-pro-zeny/durex-intense-orgasmic-gel-10ml

Odpověď
Hanča | 13.8.2020 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaké jsou ty ochuené lubrikanty ? Možná se budu ptát blbě, ale moc si nedovedu představit, při čem konkrétně se ten ochucený dá využít -_-

Odpověď
Majka | 21.8.2020 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak jsou tací, co je používají při orálním sexu, taky jsem to zkusila a není to vůbec špatné ;)

Odpověď
Hanča | 1.9.2020 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vážně ? A nelepí moc ty ochucené ? Dá se ta chuť fakt snést ?

Odpověď
Majka | 2.9.2020 21:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No trochu ano, ale to si myslím, že ničemu nevadí, protože se stejně potom člověk umyje ;)

Odpověď
Evka | 12.9.2020 19:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se bavíte o té hygieně, tak myslíte, že je potřeba používat ty speciální čistící přípravky na robertky nebo stačí jar/mýdlo ?

Odpověď
lea | 14.9.2020 21:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
mě ho přítel koupil sám, aby jsme si sex užili oba dva a dýl...jako ze začátku jsem byla v rozpacích a nechápala jsem to, ale teď už jich máme několik, prostřídáme je a sex se nám líbí oboum, partnera to vzrušuje, když mě dráždí on sám

Odpověď
Lucie | 22.9.2020 00:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
S manželem máme doma tolik erotických hraček, že už nám to ani nepřijde nevšední. Proto jsme se bavili o tom, co bychom mohli ještě vyzkoušet. Nakonec jsme vyzkoušeli erotickou masáž pro páry: www.masaze-princess.cz/eroticka-masaz-pary/ a můžu říct, že se všechny naše erotické hračky můžou jít zahrabat. Byl to opravdu velmi intenzivní erotický zážitek.

Odpověď
Angel | 22.9.2020 12:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To my se masírujeme s mužem vzájemně, přijde mi to intimnější a vzrušující než když tě masíruje někdo cizí, který navíc nemůže zajet na jistá místa oproti tobě ;) o to je to větší zábava. Navíc když třeba použiju ten ochucený masážní olej a chlap o tom neví, tak se kolikrát diví, co mu to dělám ;)

Odpověď
Fuňa | 29.11.2020 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zkoušela jsem náš sexuální život okořenit taky ruznými hračkami ale manžel má asi nějaké fyziologické problémy, moc dlouho nevydrží a celkově už na to nemá moc chuť. Nevíte jak to řešit?

Odpověď
Danica | 30.11.2020 14:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můj přítel měl tyhle problémy a začal brát https://www.amarex.cz/ a hodně mu to pomohlo. Má na to teď zase chuť a navíc mnohem víc vydrží, víc si to užívá a taky má teď lepší erekci.

Odpověď
Fuňa | 3.12.2020 18:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky za odpověď, to vypadá, že by mohlo být přesně pro něj. Za jak dlouho se mu to zlepšilo?

Odpověď
Danica | 7.12.2020 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Už tak za 2 týdny asi, píšou za 2 – 4 týdny.

Odpověď
Fuňa | 9.12.2020 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to je rychlý, to bych ani nečekala, super

Odpověď
Aneta | 26.5.2021 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
je fakt že po té párové hračce pokukuju už dlouho, ale jediný problém co je, tak je přítel, protože si vůbec nejsem jistá, jak by se na to tvářil :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné