| Čistící prostředky - diskuze na toto téma |
Jsou k dostání nějaké šetrnější čistící přípravky, které neobsahují tolik žiraviny a nejsou tak cítit jako třeba savo ? Barča | 6.4.2020 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící prostředkyCo vyzkoušet ty ekologické přípravky, ty budou určitě šetrnější :) Odpověď Patka | 21.8.2020 06:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistící prostředkyNaprostý souhlas. Já už třeba žádné jiné, než eko přípravky doma na čištění nepoužívám. Hodně jich mám třeba odtud https://www.greenmat.cz/Ekologicke-cistici-prostredky-c159_21_2.htm Ze začátku jsem si myslela, že eko přípravky nemohou fungovat, ale když jsem jich pár vyzkoušela, tak jsem zjistila, že opak je pravdou. :-) Odpověď Michala | 7.4.2020 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící prostředkyJak ti píše Barča, určitě vyzkoušej ty ekologické, které třeba nejsou parfemované vůbec ;) Odpověď Sandra | 12.4.2020 12:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čistící prostředkyMáte přímo nějaké vyzkoušené nebo myslíte, že je to úplně jedno jaké pořídím ? Odpověď Barča | 2.5.2020 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čistící prostředkyHodně jsem si oblíbila čistící přípravky od ecoveru. Když se podíváš na alpíka, tak tam těch značek a přípravků mají víc :) Odpověď |