Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Baby monitor

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Baby monitor - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jsem v očekávání, a začínám si postupně nakupovat výbavičku. Teď jsem zrovna u výběru chůvičky nebo také baby monitoru. Můžu poprosit o zkušenosti a případně nějaká doporučení?

Tereza | 16.4.2020 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Baby monitor
Vybírala jsem si chůvičku také ještě před porodem. Poptala jsem se kamarádek, kde jsem dostala nejlepší doporučení na chůvičku, která má i kameru. Pak jsem to pochopila proč, ušetří to opravdu hodně běhání.

Odpověď
Klára | 20.4.2020 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Baby monitor
A to je pořád vidět na miminko nebo jen když začne plakat? jakou chůvičku jste si kupovala?

Odpověď
Tereza | 22.4.2020 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Baby monitor
Pořídila jsem si tuto chůvičku https://www.1obchod.com/products/digitalni-baby-monitor-2-4-nocni-videni/, kterou jsem měla po objednání hned na druhý den doma.

Odpověď
Jana | 24.4.2020 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Baby monitor
Já si kupovala chůvičku od Philipsu, jednu z nejlepších, co je na trhu, asi za 4 tisíce, a nemůžu si vynachválit. Potřebovali jsme fakt pokročilé funkce, navíc nevyužijeme jen na jedno dítě, jsem znovu těhotná. :) Ten nákup dost hořel, a tak jsem si musela vzít i půjčku zde https://www.ferovepujcky.cz/pujcky-bez-dolozeni-prijmu naštěstí vše proběhlo v pohodě.

Odpověď
Viola | 21.3.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Baby monitor
Chtěla bych mít před příchodem miminka vše dokonale nachystané. Jakou máte zkušenost s dětskou chůvičkou. Je reálné, abych měla chůvičku, která by dosáhla do patra nebo tak ze zahrady domů? Zahrada je dlouho cca 50 metrů.

Odpověď
Dana | 23.3.2022 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Baby monitor
Kupovala jsem dětskou chůvičku, která má dosah 300 metrů. Koupila jsem takovou, která má jako přijímač hodinky, takže můžete mít přijímač pořád na ruce u sebe. Přes hodinky se dá na dítě i mluvit, takže kolikrát stačí jen promluvit a nemusím za dcerkou ani chodit.

Odpověď
Viola | 24.3.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Baby monitor
300 metrů? Určitě? Nepřepsala jste se? Kde jste koupila dětskou chůvičku, která má dosah 300 metrů? Ty hodinky zní také dobře. Za kolik jste chůvičku kupovala?

Odpověď
Dana | 27.3.2022 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Baby monitor
Určitě jsem se nepřepsala, podívejte se na chůvičku https://www.okay.cz/products/digitalni-video-chuvicka-v-hodinkach-truelife-nannywatch-a15 Já jsem tu vzdálenost dokonce i testovala, a opravdu to dokáže dosáhnout takhle daleko. Je perfektní a vždy mě upozorní, pokud se něco děje.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné