Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - půjčka mezi jednotlivci

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
půjčka mezi jednotlivci - diskuze na toto téma
Potřebujete naléhavou půjčku? Máte zájem o urgentní 24hodinovou půjčku? Chcete získat starosti zdarma a bezproblémovou půjčku? Nyní máte jistotu, že budete mít úspěšný účet. Nabídka úvěru začíná od 30 000 Kč do 30 000 000 při úrokové sazbě 3%, splácení úvěru začíná od (1 - 25 let) - (12 - 300 měsíců). Přijďte a získejte půjčku rychle a velmi vlákno do 24 hodin, stačí kontaktovat: dupontf169@gmail.com Čekáme na vaši žádost o půjčku, abychom vám poskytli půjčku do 24 hodin bezhotovostním převodem.

ivanka087 | 12.8.2020 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
půjčka mezi jednotlivci
My si v domácnosti s manžílkem moc často nepůjčujeme. Hlavně tedy ne na dovolené nebo věci, které především chceme - nepotřebujeme. Hodně nám v investicích pomáhá web www.investitura.cz. Díky nim jsme hodně peněz investovali v dubnu do kryptoměn a z ušetřenýhc peněz si koupili auto.

Odpověď
Petřinka99 | 9.8.2021 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
půjčka mezi jednotlivci
Ahoj, no já nevím jak ty, ale třeba já bych osobně nikdy do ničeho podobného nešla... Ono takovéto komentáře prostě vypadají hodně podezřele a už jen to psaní by vás mělo značně odradit... Třeba já jsem si nedávno brala na této stránce zde - https://smart-pujcky.cz , respektive jsem si zjišťovala nějaké možnosti a daleko raději bych si půjčila tu tzv. smart půjčku, než tyto nesmysly zde... Mějte se hezky a nebuďte blbý.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné