| Jak léčíte odřeniny? - diskuze na toto téma |
Poradil by mi někdo, jak dobře vyčistit odřeninu, a co použít pro její rychlejší zahojení prosím?
Martina | 26.4.2020 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak léčíte odřeniny?Každá rána je potřeba pořádně vyčistit, pokud chcete rychlejší hojení, tak hodně pomáhá držet ránu ve vlhku. Používám na to speciální hydrogel, který drží ránu celou dobu ve vlhku, a rána se tak rychleji zahojí
Odpověď Veronika | 26.4.2020 09:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak léčíte odřeniny?Jaký hydyrogel používáte prosím? kde ho kupujete? Odpověď Martina | 26.4.2020 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak léčíte odřeniny?Hlavně na léto si vždy kupuji největší balení prontosan gelu, který je hydrogel. Drží krásně ránu ve vlhku, a ochraňuje ji před infekcí. Odpověď Klára | 20.8.2022 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak léčíte odřeniny?Dá se odřenina vůbec nějak léčit, aby se třeba vyhojila rychleji? Nebo je to stejné jako léčená a neléčená rýma? Který trvá týden nebo sedm dní?
Odpověď Eva | 21.8.2022 01:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak léčíte odřeniny?Tady to tak úplně není jako s rýmou. Já používám na odřeniny gel, který dokáže držet ránu v průběhu hojení ve vlhku a díky tomu se to pak rychleji hojí. Mám to sama vyzkoušené, hojení je výrazně rychlejší.
Odpověď Klára | 26.8.2022 01:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak léčíte odřeniny?Můžu se prosím zeptat, jaký gel na to máte?
Odpověď Eva | 27.8.2022 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak léčíte odřeniny?Mám doma gel https://www.octenisept.cz/octenisept-hojivy-gel/ Dokáže udělat optimální podmínky pro rychlejší hojení ran a odřenin.
Odpověď |