Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 08. prosince 2024, svátek má Květoslava, zítra Vratislav
Vyhledávání

Diskuse - Praha prodej domu

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Praha prodej domu - diskuze na toto téma
Jak bych měla postupovat při prodeji domu v Praze, abych ho prodala co nejrychleji a výhodně? máte někdo tyto zkušenosti?

Marek | 27.4.2020 12:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Praha prodej domu
Ideální je si před prodejem domu vyřešit všechny majetkoprávní vztahy, které k domu máte. V Praze jsem prodával dům s realitní kanceláří, která našla nového majitele asi za 3 týdny od prvního telefonátu do realitní kanceláře.

Odpověď
Jitka | 27.4.2020 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Praha prodej domu
Do 3 týdnů? tak to je opravdu rychlost. Se kterou realitní kanceláří jste to takhle prosím řešil?

Odpověď
Marek | 27.4.2020 13:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Praha prodej domu
Ano do 3 týdnů. Prodej nemovitosti jsem vyřešil s realitní kanceláří https://www.edoxreality.cz/ . Doporučuji si zavolat na bezplatnou infolinku 800 503 305, kde si můžete dohodnout schůzku, na které se dá domluvit kompletní zastoupení při prodeji nemovitosti.

Odpověď
Jana | 1.9.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Praha prodej domu
Já jsem vybrala pro naši rodinu nádherný domeček po rekonstrukci. Vše perfektní, až tedy na tu kanalizaci... Kanalizace nám sloužila bez problémů mnoho let, aniž bychom museli cokoli řešit. Ale časem se v potrubí usadil nános, který nakonec způsobil úplné ucpání. Zkoušeli jsme vše možné, ale nic nepomohlo. Nakonec jsem našla firmu https://www.bjservis.cz/ z Prahy, která má nonstop dispečink. Přijeli rychle, potrubí vyčistili a od té doby vše zase funguje bezchybně. Vše rychle a hlavně i za rozumnou cenu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte letos originální a vyrobte kámošce něco nevšedního, třeba tričko s potiskem. Použij slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vlastní tričko s potiskem