| Dovolená na Vysočině - diskuze na toto téma |
Ahojky holky, tak to vypadá, že léo bude zase veselejší :) Měla bych dotaz... S dětma určitě chceme na dovolenou. Otázka ale je - kam... Čechy, to je jasné. Dokonce jsme si i vybrali - Vysočina. Doporučítě nějaký fajn ubytko? Zuzka | 12.5.2020 19:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na Vysočiněnám vyjela jako novinka na vysočině resort Sněžná, tak by mě taky zajímalo, jestli není někdo poblíž, že by to měl vyzkoušené Odpověď Tea | 9.7.2020 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na Vysočiněteď se od tama vrátil můj brácha a říkal že pecka, koupili si to na slevomatu za dobrý peníze a říkal že i na výlety je to dobrý, že tam je toho hodně kolem Odpověď Linda | 15.5.2020 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na VysočiněMy si budeme dělat rezervaci na první týden v srpnu v tom Resortu Sněžné, protože tam bude speciální program pro děti, čehož chceme využít. Odpověď Zuzka | 17.5.2020 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněKde bych prosím našla o jakým program jde ? To by mě zajímalo, protože máme dvanáctiletou dceru a pokud by byl progra přijatelný a úměrný jejímu věku, tak tím lépe pro nás s manželem :) Odpověď Linda | 20.5.2020 11:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dovolená na VysočiněProházela jsem si stránky než jsem dělala rezervaci a koukla jsem na aktuality a bylo to tam :) podívej www.resort-snezne.cz/article/leto-s-animatory Odpověď Zuzka | 21.5.2020 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněTak to vypadá velice dobře, jdu se podívat jestli se dá ještě udělat rezervace, že bychom toho využili :) Odpověď Atka | 22.5.2020 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na VysočiněAhoj holky, tak jsem si to tady prošla a docela by mě zajímalo, zda je v tom resortu Sněžné nějaké vyžití pro děti? To by se mi docela hodilo :) Odpověď Romana | 2.6.2020 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněVyžití tam rozhodně je a když se podíváš na jejich stránky, tak tam budou mít aji animátory :) Odpověď Sandra | 14.6.2020 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněNám se teda povedlo dostat na do termínu, kdy tam tady ti animátoři budou ale už to bylo tak, tak. Nechám ti tady odkaz a mrkni na to :) www.resort-snezne.cz/article/leto-s-animatory Odpověď Alexandria | 17.6.2020 19:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na Vysočiněholky tak jsem sit ay četla diskuzi, dívala se na odkaz a zkusila tam zavolat a měli ještě místo, takže nám se taky podařilo vybrat termín s animátory, tak to se tam potkáme ;-) můžeme si tady pak napsat Odpověď Eliška | 20.8.2020 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na VysočiněPrávě na Vysočinu bychom se taky ještě před koncem léta rádi vydali. Spíš než hotel by se nám ale líbil nějaký kemp. Nemáte nějaký tip? Něco pěkného v přírodě. Stejně bychom nejspíš jeli až přespříští týden. Ještě totiž čekáme než nám dorazí vybavení na kempování, které manžel objednával z https://www.sportcarp.cz/camping/ Odpověď Sandra | 9.10.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněTo si myslím, že by byla škoda být na hotelu tedy pokud tam jedeš kvůli přírodě :). V tomto je resort Sněžné naprosto perfektní, protože je přímo v přírodě. Odpověď Kačka | 21.8.2020 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na Vysočinějo tam je to super, ten animátorskej byl dobrej...dětem se to moc líbilo a nám taky :D Odpověď Jana | 9.10.2020 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněJak máš staré děti ? Zajímalo by mě jestli by tam měly vyžití i bez toho animátorského programu :) Odpověď Kačka | 13.10.2020 14:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dovolená na VysočiněPokud mají rády procházky a blbnutí venku, tak si to tam užijí i děti. Především je ten program hlavně o vás jaký jim ho uděláte :) dítě zabavíš vesměs všude ;) Odpověď Ivana | 28.9.2020 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na VysočiněAhoj, my jsme se také rozholdi si toto léto nechat jako "ušetřené" a to v tom smyslu, že jsme nikam nejeli a raději jsme zůstali doma. Naše úspory, respektive část z nich, jsme ale investovali do nového bazénu ze stránky https://www.albixon.cz/bazeny/ a tak si můžeme udělat malé Chorvatsko i u nás v ČR :) Odpověď Aneta | 16.10.2020 19:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dovolená na VysočiněMají tam teď nabídku na Silvestrovský pobyt, tak se podívejte :) www.resort-snezne.cz My jsme tu byli v létě a je to tam opravdu moc pěkné Odpověď Vanessa | 18.10.2020 13:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dovolená na VysočiněResort vypadá fakt moc pěkně. Ubytování je krásné, ale manžel si hodně potrpí na dobré jídlo. Jak v té jejich restauraci vaří ? Odpověď Aneta | 22.10.2020 12:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dovolená na VysočiněTak to věřím, že bude velmi spokojený, protože restauraci tam mají nově udělanou a vaří tam naprosto famózně. Odpověď Vanessa | 24.10.2020 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněTak to jsem ráda, že to vím, tím pádem můžu udělat rezervaci. Měla by si i nějaký tip na hezké místo v okolí ? Odpověď Aneta | 25.10.2020 16:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněNechám ti tady odkaz podle, kterého jsem hledala výlety já a za sebe určitě doporučuju šlápnout si na devět skal :) www.resort-snezne.cz/tipy-na-vylet Odpověď Vanessa | 26.10.2020 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněNo těch možností je tam fakt hodně co jsem se dívala :) to je super, s mužem se pohybujeme hodně venku když někam jedeme a podle toho i vybíráme ubytování. Odpověď Miriam | 12.11.2020 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněJak v té jejich restauraci vaří ? Ta je tam teď nově udělaná, že jo ? Když jsem tam byla dva roky zpátky, tak tam restaurace nebyla :) Odpověď Vanessa | 21.11.2020 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněCo jsem slyšela, tak ano, restaurace je nová a vaří tam opravdu výborně :) Odpověď Daniela | 24.11.2020 11:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněMůžu potvrdit, že restaurace nejen luxusně vypadá, ale také v ní fakt luxusně vaří a těším se na další pobyt, který tam budeme moci strávit. Odpověď Jana | 29.11.2020 19:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněLetos se tam chystáme na tu silvestrovskou akci, tak se už nemůžu dočkat až odjedeme tady z toho chaosu. Odpověď Daniela | 9.12.2020 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněDívala jsem se, že tam mají už událost www.resort-snezne.cz akorát škoda, že nám to s manželem nevyjde :( Odpověď Jana | 17.12.2020 14:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněNo dnes není jisté vůbec nic, takže uvidíme jestli něco bude z té silvestrovské akce a když ne, tak pokud situace dovolí tak sem určitě pojedeme po novém roce načerpat sílu a odpočinout si. Odpověď Daniela | 27.12.2020 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dovolená na VysočiněTaky jsme nad tím přemýšleli, že kdyby to teď zatrhli, tak pojedeme v příštím roce hned jak zruší ta omezení. Odpověď |