| Vybavení domácí posilovny - diskuze na toto téma |
S manželem jsem se dohodla, že si doma zařídíme vlastní domácí posilovnu. Dělal jste to někdo? Dokážete mi dát nějaké rady do začátku? co by v posilovně nemělo chybět? Aneta | 7.5.2020 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení domácí posilovnyMáme doma domácí posilovnu, kde s manželem trávíme náš společný volný čas. Celkem nás kvalitní zařízení přišlo cca na 100 tisíc. Může se to zdát jako velký počáteční investice, ale když si zase propočítáte permanentky do fitka, a hlavně ten čas na cestování tam a zpět, tak jsem opravdu spokojena za toto rozhodnutí. Odpověď Martina | 11.5.2020 11:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vybavení domácí posilovnyKde jste vybavení nakupovala? Odpověď Aneta | 13.5.2020 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vybavení domácí posilovnyKupovala jsem veškeré vybavení do posilovny z obchodu www.fitham.cz. Mají dobrý přístup, vše dovezou, a pokud se něco pokazí, tak řeší servis také doma. Odpověď Magda | 29.7.2020 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení domácí posilovnyAhoj, souhlasím s nákupem vybavení od Fitham. Také jsme od nich kupovali vybavení. Odpověď Peťule | 22.8.2020 19:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení domácí posilovnyCo se týče toho servisu s Fitham tak opravdu super, kdykoliv byl jakýkoliv problém vše spravili a vyřešili. Odpověď Ellen | 29.9.2020 10:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vybavení domácí posilovnyDobrý den, i já mohu doporučit Fitham. Manžel u nich na eshopu koupil běžecký pás a jsme s ním spokojení. Vyřízení bylo rychlé a spolehlivé. Odpověď |