| Pravé evropské vlasy - diskuze na toto téma |
Holky, kde jste si koupily pravé evropské vlasy ? Chci mít totiž jistotu, že mi dojde, co jsem si objednala, jelikož nejde o nic levného a chci opravdu kvalitu. Lenka | 13.5.2020 17:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pravé evropské vlasyPravé evropské vlasy mají na eshopu cliv vlasy levně. Taky jsem si odsud vlasy objednávala a přišlo mi opravdu to, co nabízejí na stránkách. Odpověď Diana | 30.6.2020 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pravé evropské vlasyTaky mám tady z toho eshopu vlasy a jsem moc spokojená. Mám jak ten připínací culík tak i ofinu a absolutně nejde poznat, že jde o umělé vlasy :) Odpověď Majka | 5.7.2020 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pravé evropské vlasyChystám se taky na prodlužko a vlasy jsem si objednávala ze stejného eshopu jako ty Leni a jsou boží. Těším se, až je budu mít na sobě a budu si je moct natáčet a dělat si účesy, které jsem doteď kvůli délce nosit nemohla :) Odpověď Leona | 7.12.2020 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pravé evropské vlasyJá jsem spokojená s materiálem k prodloužení vlasů od www.vlasy-k-prodlouzeni.cz. Odpověď Denisa | 9.12.2020 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pravé evropské vlasyKterou metodou jste si vlasy prodlužovala? Odpověď Leona | 15.12.2020 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pravé evropské vlasyNechala jsem si vlasy prodloužit pomocí clipů přímo u nich na pobočce. Odpověď Denisa | 17.12.2020 19:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pravé evropské vlasyJsem z Brna, takže se u nich určitě zastavím. Odpověď Kája | 19.12.2020 16:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pravé evropské vlasyA nemáte strach, že si poškodíte při prodlužování své vlasy? Odpověď Leona | 21.12.2020 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Pravé evropské vlasyNení se čeho obávat, pokud si necháte vlasy prodloužit u odborníka. Odpověď |