| Jak vyndat žihadlo/třísku u malých dětí - diskuze na toto téma |
Zdravím, syna dnes bodla včela a my jsme nebyli schopni mu vyndat žihadlo :( Vůbec nechtěl spolupracovat, no děs, běs! Podobné je to s odřeninami a jakýmkoliv zraněním, i s odběry krve. Jak to řešíte? Nemáte zkušenost? Syn má 5 let. Hedvika | 16.5.2020 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak vyndat žihadlo/třísku u malých dětíZdravím, u nás to bylo podobný - syn měl strašný strach z jehel. Pak mi kamarádka doporučila strojek BUZZY a je klid. Mrkněte tady https://eshop.treemed.cz/buzzy/buzzy-mini-personal-bee-striped/. Strojek je opravdu úžasný a syn fakt nemá s odběrama problém. Odpověď Dana | 18.5.2020 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak vyndat žihadlo/třísku u malých dětíDobrý večer, děkuji za odkaz. Jak prosím strojek funguje, napíšete mi víc. A e-shop je spolehlivý? Děkuji za odpověď. Odpověď Hedvika | 23.5.2020 19:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak vyndat žihadlo/třísku u malých dětíZdravím, no vlastně díky kombinaci vibrací a chladu, snižuje citlivost nervů a tím snižuje bolest. Já na něj nedám dopustit, je skvělí a syn už se hlavně nebolí jehel. Odpověď Dana | 25.5.2020 20:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak vyndat žihadlo/třísku u malých dětíTak moc děkuji, přístroj jsem hned objednala, myslím, že se nám bude hodit ještě hodně dlouho. Odpověď |