| Kočičky - odměny - diskuze na toto téma |
Ahoj, sháním co možná nejchutnější kočičí dobroty za přijatelnou cenu. Ocením jakýkoli tip :-)
Kamila FF | 14.5.2020 20:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyU nás jedou klasika konzervy, značek je milion, takže těžko poradit jenom jednu… to záleží pouze na vašich vlastních preferencích co se složení týče.
Odpověď Sandruska Okounská | 15.5.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyNaše míca nejvíc zbožňuje na jemno nakrájené kuřecí maso, které přihazuji občas ke granulkám.
Odpověď Leonaaa77 | 17.5.2020 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyZkuste kouknout na Brit kočičí salámek, u nás jede už přes rok a pořád je to nejoblíbenější mňamka obou našich kočiček.
Odpověď Vlaďka Müllerová | 21.5.2020 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyZdravím, my jedeme nejvíc kočičí kapsičky. Nenáročné na přípravu, dají se najít i se supr složením a za fajn cenu.
Odpověď Andrea | 8.10.2020 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyjá dávám za odměnu kupované hovězí salámky pro kočky, to je super a hlavně kočka je spokojená Odpověď Jana | 27.7.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kočičky - odměnyNaše kočka je jako člen rodiny. Jednou, když nám utekla jsem to několikrát obrečela. Naštěstí se nám po týdnu vrátila. Neváhala jsem a hned jsem koupila GPS lokátor pro kočky https://www.smartomat.cz/smartomat-gps-lokator-pro-psy-a-kocky-smt02/ , díky kterému si ji příště bez problémů dohledám, ať už bude kdekoliv. Odpověď |