Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Rychlá půjčka: mariakamakova@seznam.cz

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlá půjčka: mariakamakova@seznam.cz - diskuze na toto téma
Rychlá půjčka: mariakamakova@seznam.cz Mám kapitál, který bude sloužit k poskytování krátkodobých a dlouhodobých zvláštních půjček od 50000 Kč do 500.000.000 Kč pro každého, kdo chce, aby byl tento úvěr vážný. Zájem ve výši 2% ročně v závislosti na půjčené částce, protože zejména nechceme porušovat zákon. Můžete splácet až 3 až 30 let v závislosti na výši úvěru. Je na vás, abyste prováděl měsíční platby. Požaduji pouze uznání certifikovaného ručně dlužného dluhu a některé části jsou také potřebné Email: mariakamakova@seznam.cz

Eva Pujcka | 20.4.2023 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Velmi rychlá nabídka půjčky mezi jednotlivci
Velmi rychlá nabídka půjčky mezi jednotlivci Nabízíme 100% důvěrné služby pro splnění všech vašich finančních potřeb na adrese: eva4747@email.cz. Jednoduché a rychlé řešení pro získání profesionální osobní půjčky s úrokovou sazbou 2 % a dobou splácení 12 až 360 měsíců. Zadejte svůj požadavek a obdržíte okamžitou odpověď. Částka mezi 50 000 Kč a 10 000 000 Kč. Obdržíte jej maximálně do 24 hodin. E-mail: eva4747@email.cz

Odpověď
Sarbine | 21.12.2024 01:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
⚖️Máte na mysli strukt
Dobrý den, paní a pane, odjíždíme na vánoční večírek, jsme k dispozici, abychom pomohli lidem hledajícím půjčku, kontaktujte nás pro více informací; sarbinekavaldo25@gmail.com

Odpověď
Alexandra | 23.6.2025 07:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky
Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 3% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: alexandra.1974@seznam.cz nebo whatsapp: +420735578054

Odpověď
egr michal | 18.7.2025 01:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Investice a půjčky pro soukromé podnikatele v České republice
Michal (ps). Ministerstvo financí vyčlenilo pro okres Michal 9 500 000 Kč na půjčky pro zaměstnance, kteří jsou z důvodu svého zaměstnavatele bez pravidelné mzdy po dobu nejméně dvou měsíců. Potenciální žadatelé by si měli o půjčky zažádat na příslušných obecních úřadech. Zde obec po předložení osobních dokladů a potvrzení od zaměstnavatele uzavře s žadatelem smlouvu, kterou postoupí okresnímu úřadu. Okres poté převede peníze na obecní úřad, který půjčku uhradí. Do uzávěrky našich novin byly v okrese zaevidovány pouze dvě žádosti o půjčku, jedna od Michala, druhá z Lán, pro více informací kontaktujte tento email: egrmichal54@gmail.com

Odpověď
egr michal | 18.7.2025 01:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Investice a půjčky pro soukromé podnikatele v České republice
Michal (ps). Ministerstvo financí vyčlenilo pro okres Michal 9 500 000 Kč na půjčky pro zaměstnance, kteří jsou z důvodu svého zaměstnavatele bez pravidelné mzdy po dobu nejméně dvou měsíců. Potenciální žadatelé by si měli o půjčky zažádat na příslušných obecních úřadech. Zde obec po předložení osobních dokladů a potvrzení od zaměstnavatele uzavře s žadatelem smlouvu, kterou postoupí okresnímu úřadu. Okres poté převede peníze na obecní úřad, který půjčku uhradí. Do uzávěrky našich novin byly v okrese zaevidovány pouze dvě žádosti o půjčku, jedna od Michala, druhá z Lán, pro více informací kontaktujte tento email: egrmichal54@gmail.com

Odpověď
Martin Kratochvil | 24.7.2025 09:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a snadná půjčka bez podvodů
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání úvěru. Férové jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: kratochvilmartin881@gmail.com

Odpověď
darvis | 26.8.2023 08:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
seriózní nabídka půjčky
Speciální nabídka rychlé půjčky Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých i dlouhodobých půjček mezi fyzickými osobami v rozmezí od 40 000 Kč do 80 000 000 Kč všem vážným lidem, kteří to opravdu potřebují, úroková sazba je 3% Poskytuji půjčky Finanční, Home půjčka, investiční půjčka, auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1 dne od obdržení vaší přihlášky. E-mailem: darvismontes3@gmail.com

Odpověď
Leoš Vokal | 14.12.2023 06:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ MÉ ÚSPĚŠNÉ PŮJČKY
Dobrý den, jmenuji se Bejr Tomáš, na tohoto poctivého poskytovatele půjček jsem narazil po tolika letech jednání s různými podvodníky, poté, co jsem mu poskytl všechny potřebné údaje, dnes jsem konečně dostal půjčku. kontaktujte tohoto čestného věřitele na adrese: leosvokal256@gmail.com

Odpověď
PETR ZUZANEK | 19.2.2024 04:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Velmi dobrá rychlá a bezpečná půjčka
Velmi dobrá rychlá a bezpečná půjčka Dobrý den, dámy a pánové, nabízíme spolehlivé a bezpečné úvěrové služby ve výši 30000 Kč až 4000000 Kč s úrokovou sazbou 2% pro lidi, kteří chtějí splatit dluh nebo zaplatit účty; nebo založit nový podnik; nebo financovat projekt. Půjčku u nás může získat každý. Naše půjčky jsou dobře pojištěné a zákonně registrované. K posouzení a řešení stížností každého zákazníka přistupujeme individuálně. Zaručíme Vám rychlé a profesionální jednání. Váš účet bude automaticky úspěšně připsán do několika minut od podpisu smlouvy o půjčce. Vše vyřídíte z domova, aniž byste museli chodit do kanceláře. Provedeme vás celým procesem. Kontaktujte nás a získejte rychlou a bezpečnou půjčku. E-mail: Petrzuzanek3@gmail.com

Odpověď
Koncitik Stanislav | 24.6.2024 03:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vhodná půjčka pro vás od 20 000 do 22 500 000 Kč
Vhodná půjčka pro vás od 20 000 do 22 500 000 Kč Obracím se na celou ČR, kdo hledá poctivého a velmi spolehlivého člověka, který vám bez starostí a bez protokolů poskytne spolehlivou půjčku maximálně do 2 hodin, jsem vám k dispozici. abych Vás uspokojil, moje nabídka půjčky začíná od 30 000 Kč až do 40 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2%. Můžete jej splácet (12 až 450 měsíčně). Představuji vám své oblasti pomoci. - Finanční pomoc, - Okamžitá půjčka, - Nebankovní půjčka, - Půjčka na konsolidaci, - Půjčka na Vaše projekty, - Půjčka na podporu rodiny, - Půjčka na výchovu Vašich dětí. -Pujcka pro vaši potřebu. Půjčku dostanete se vší upřímností a rychle do 2 hodin, půjčka vám bude poskytnuta bankovním převodem úspěšně a bez jakéhokoli protokolu vy, kteří ji nutně potřebujete. Prosíme vás, abyste nás kontaktovali, zde jsou naše kontakty: Email: Koncitikstanislav7@gmail.com WhatsApp: +420777168937

Odpověď
Leoš Vokal | 1.7.2024 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ A SUPER NABÍDKA PŮJČKY DO 24 HODIN
Dobrý den, opravdu potřebujete financování a úvěr na dokončení vašich projektů, domů, podnikání, nákupu pozemků, nemovitostí? nyní existuje řešení, jak získat půjčku. Poskytnu Vám rychlou půjčku do 24 hodin bankovním převodem na Váš účet. Pokud opravdu potřebujete seriózní a naléhavou půjčku, kontaktujte mě nyní a budete spokojeni, kontaktujte leosvokal256@gmail.com

Odpověď
Lenka cechlovasky | 14.11.2025 07:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
URGENTNÍ PŮJČKA!!! URGENTNÍ PŮJČKA!!! URGENTNÍ PŮJČKA
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420728595643

Odpověď
Okamžitá nabídka | 4.9.2025 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okamžitá nabídka
Okamžitá nabídka Okamžitá nabídka Potřebujete okamžitou půjčku? Kontaktujte nás emailem: marielov566@email.cz

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 29.9.2025 02:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 29.9.2025 12:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 29.9.2025 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
SEDÁ MICHAELA | 30.9.2025 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Velmi dobrá rychlá a bezpečná půjčka
Půjčky do 24 hodin po celé ČR. Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24/7. Pokud uvažujete o tom, že si vezmete svou první nebo novou půjčku online, ale nevíte, kterou si vybrat, je dobré využít důvěryhodný zdroj. Podívejte se na naše půjčky e-mailem: sedam4170@gmail.com

Odpověď
SEDÁ MICHAELA | 30.9.2025 13:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Velmi dobrá rychlá a bezpečná půjčka
Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoli. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké nabídce poskytovaných finančních úvěrů může tuto půjčku získat téměř každý žadatel v zemi. Jasné a srozumitelné obchodní podmínky: sedam4170@gmail.com

Odpověď
Mrácek Lukás | 9.10.2025 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJRYCHLEJŠÍ ZAJIŠTĚNÁ PŮJČKA ONLINE
Potřebujete půjčku na splacení dluhů nebo složenek, nebo na zahájení nového podnikání? Půjčku na financování vašeho projektu? Nabízíme garantované úvěrové služby. Můžete požádat o půjčku od 50 000 do 80 000 000 Kč bez poplatku předem. Jsme připraveni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky splácení. Pro více informací nás kontaktujte emailem: lukasmracek396@gmail.com

Odpověď
CERMAKOVA MARTINA | 27.2.2024 01:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY
LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY Nabízím vám půjčku 50 000 CZK na 9 000 000 CZK všem lidem, kteří ji mohou uhradit úrokovou sazbou 2% za jakoukoli požadovanou částku. Dělám to v terénu - Finanční program - půjčka půjčky - investiční půjčka - půjčka na auto - konsolidační dluh - výkup úvěru - osobní půjčka Neváhejte mě kontaktovat, jsem k dispozici 24 hodin denně: E -mail: Vero­nika­jiri­kova1­0@gma­il.com what­sapp­....­.+4207­042077­35

Odpověď
Dominika Petrová | 5.9.2024 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re:
Jmenuji se Dominika Petrová z České republiky. Jsem tu, abych řekl světu o slečně Susan Jamesové, jak mi ona a její společnost poskytly půjčku ve výši 130 000,00 eur, abych mohl začít podnikat, protože jsem byla svobodná matka a zůstala jsem se třemi krásnými dívkami, byly na mě účty, takže vy vím, jak trpím, abych se ujistil, že mohu bojovat za své děti a dát jim tu nejlepší budoucnost, jakou si přáli, teď, když jsem dostal půjčku od společnosti, mohl jsem splatit všechny své dluhy a poslat své dívky zpět do školy. Prosím, pomozte mi poděkovat slečně Susan Jamesové za pomoc poté, co jsem jí řekl svůj příběh o utrpení. Nyní jsem šťastná žena a moje podnikání jde dobře. Neváhejte a kontaktujte tuto dobrou společnost na adrese: e-mail:susanjamesloanfirml07@gmail.com Nebo webové stránky:https://susanjamesloanfirm6.wixsite.com/mysite

Odpověď
Dominika Petrová | 5.9.2024 08:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: 5. ÚNORA BYL DEN DEN, KTERÝ SLEČNA SUSAN JAMESOVÁ ZMĚNIL MŮJ ŽIVOT POTÉ, co jsem dostal 130 000 EUR
Jmenuji se Dominika Petrová z České republiky. Jsem tu, abych řekl světu o slečně Susan Jamesové, jak mi ona a její společnost poskytly půjčku ve výši 130 000,00 eur, abych mohl začít podnikat, protože jsem byla svobodná matka a zůstala jsem se třemi krásnými dívkami, byly na mě účty, takže vy vím, jak trpím, abych se ujistil, že mohu bojovat za své děti a dát jim tu nejlepší budoucnost, jakou si přáli, teď, když jsem dostal půjčku od společnosti, mohl jsem splatit všechny své dluhy a poslat své dívky zpět do školy. Prosím, pomozte mi poděkovat slečně Susan Jamesové za pomoc poté, co jsem jí řekl svůj příběh o utrpení. Nyní jsem šťastná žena a moje podnikání jde dobře. Neváhejte a kontaktujte tuto dobrou společnost na adrese: e-mail:susanjamesloanfirml07@gmail.com Nebo webové stránky:https://susanjamesloanfirm6.wixsite.com/mysite

Odpověď
FILIP HORÁK | 1.12.2025 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
VACEK JINDŘICH | 14.12.2025 06:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NEJLEPŠÍ PŮJČKA ONLINE
Nabízím rychlé a spolehlivé osobní půjčky s jednoduchými podmínkami a bez skrytých poplatků. Ať už potřebujete finanční prostředky na podnikání, účty nebo na nouzové situace – pomůžu vám rychle a bezpečně získat to, co potřebujete. ✅ Snadný proces ✅ Transparentní smlouva pro více informací: vacekjindrich5@gmail.com

Odpověď
BOUZEK MILAN | 28.12.2025 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: LEGÁLNÍ A RYCHLÁ NABÍDKA PŮJČKY
Poznámka Hledáte půjčku na dům, na podnikání, na koupi auta, na zahájení vlastního podnikání? Máme pro vás nejlepší nabídku, naše služby jsou 100% spolehlivé. Pokud potřebujete nebankovní půjčku s nízkou úrokovou sazbou, kontaktujte nás pro více informací emailem: bouzekmilan245@gmail.com

Odpověď
nabídka okamžité půjčky | 17.1.2025 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
nabídka okamžité půjčky
nabídka okamžité půjčky zdarma více informací nás kontaktujte emailem: plavaclovaklez@gmail.com

Odpověď
Ján Ješko | 22.3.2026 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
online pujčky
VEŘEJNÉ FINANCIE Nabízíme 100% nízkoúročené půjčky. Úvěrové služby jsou online jen pár kliknutí daleko. Cílem mé služby je pomoci každému serióznímu člověku, který potřebuje peníze, tím, že mu rychle poskytneme prostředky k řešení jeho problému. V současné době existuje v České republice mnoho platforem pro soukromé půjčky. Jsem však jediný, kdo vám může poskytnout půjčku ve výši 50 000 až 10 000 000 Kč, a to vše do 12 hodin ze zahraničí s minimální dokumentací. K dispozici je financování podnikání, soukromé financování a osobní půjčky s velmi flexibilními podmínkami. Vaše podnikatelská nebo osobní půjčka bude brzy schválena a finanční prostředky obdržíte na svůj bankovní účet za méně než jeden den. E-mail: jeskoj55@gmail.com

Odpověď
Ponuka pôžičky pre každéh | 21.2.2025 20:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Okamžité úvěrové půjčky a financování.
Okamžité úvěrové půjčky a financování. Rýchla pôžička od 1000 € do 500 000 000 € do 48 hodín Ponúka pôžičku peňazí medzi jednotlivcami vážnePôžička ponúka pôžičky v rozmedzí od 1.000 € do 500.000.000€; ste pri hľadaní Pret a to buď zvýšiť svoje aktivity, alebo pre realizáciu projektu, alebo kúpiť byt, ale bohužiaľ banka vás požiada o podmienkach ::: frankiromeo44@gmail.com

Odpověď
valkamla1 | 24.4.2024 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ŘIDIČSKÝ PRÚKAZ
ŘIDIČSKÝ PRÚKAZ Máte problémy (teorie, praxe, management a zkouška). Ale řídit se dá dobře. Jsme digitální administrace, která vám pomůže získat řidičský průkaz do 7 dnů. Kontaktujte nás. Email: valkamla1@email.cz

Odpověď
Jungr | 24.8.2024 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka
Rychlá a pohodlná finanční půjčka Nabízíme úvěrový program, který splní vaše finanční potřeby. S ohledem na krátkodobou likviditu se Vám snažíme zpřístupnit do 24 hodin od podání žádosti. Pro více informací prosím pošlete e-mail na adresu: jungrjan37@gmail.com

Odpověď
půjčka | 2.9.2024 10:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
půjčka
bezplatná okamžitá půjčka bez poplatků pro více informací: kristinakarl945@gmail.com

Odpověď
půjčky | 3.9.2024 08:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
půjčky
okamžitá nabídka půjčky bez poplatků více informací nás kontaktujte: kristinakarl945@gmail.com

Odpověď
FILIP HORÁK | 28.11.2025 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUT
Nabízím spolehlivé a transparentní soukromé půjčky, které jsou navrženy tak, aby byl celý proces snadný a bez stresu. Každý detail je vysvětlen předem a v žádné fázi neexistují žádné skryté poplatky ani překvapivé poplatky. Zaměřuji se na upřímnost, jasnost a poskytování skutečné podpory, které můžete důvěřovat Napište mi e-mail:horakfilip50@gmail.com

Odpověď
John Nelson | 5.1.2026 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci?
Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete nutně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete, chcete to do 24 hodin? Nabídka úvěru začíná od 30 000 Kč do 70 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e mailu: johnn5569@gmail.com

Odpověď
WORLD FINANCE | 8.9.2024 01:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU
NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ ČI POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Nabízíme seriózní a poctivé hotovostní půjčky. Jsme finanční společnost, která pomáhá světu financovat sám sebe a získat krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 3 000 €/CZK do 3 500 000 €/CZK za velmi nízkou RPSN 3 %. Ve finančním sektoru působíme již 20 let. Zde jsou poplatky, které naše úvěrová společnost zakazuje: Notářské poplatky: 0 €. Náklady na pojištění úvěru: 0 €. Náklady na daňovou záruku: 0 EUR. Poplatky za převod půjčky: 0 €. Poplatky za aktivaci půjčky: 0 €. Poplatek za schválení převodu: 0 €. Pro více informací nás kontaktujte: WHATSAPP: +420 605091648 E-mail: worldfinance610@gmail.com DÍKY

Odpověď
JAN | 24.9.2024 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKA
HLEDÁTE LEGÁLNÍ NEBANKOVNÍ PŮJČKU? Byl jste několikrát odmítnut vašimi bankami? Potřebujete peníze z osobních důvodů? Jste upřímný a čestný? Potřebujete půjčku na splacení svých dluhů, účtů nebo na realizaci projektu? U nás máte ještě šanci. Nejlepší ze všeho je, že nabízíme rychlé a spolehlivé online půjčky od 30 000 do 30 milionů Kč s roční úrokovou sazbou 4 %. Jsme spolehliví, čestní a věrní svému slovu. V případě zájmu nás prosím neváhejte kontaktovat přímo na janshorny5@gmail.com

Odpověď
Prochazka Zdenek | 4.10.2024 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poskytuji vám půjčky od 20 000 Kč do 9 000 000 Kč
Poskytuji vám půjčky od 20 000 Kč do 9 000 000 Kč za velmi jednoduchých podmínek každému, kdo může splácet. Provádím také investice a půjčky mezi jednotlivci všeho druhu. Nabízím krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé půjčky. Pro více informací nás prosím kontaktujte na naší emailové adrese: Nabídka půjčky mezi vážnými a rychlými jednotlivci Disponujeme kapitálem, který bude použit na poskytování krátkodobých a dlouhodobých individuálních půjček v rozmezí od 20 000 Kč do 9 000 000 Kč libovolnému vážná osoba s úrokem 2 %. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. E-mailem : zprochazka870@gmail.com

Odpověď
Fabianova Eva | 7.10.2024 12:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA RYCHLÉ A SPOLEHLIVÉ PŮJČKY
NABÍDKA RYCHLÉ A SPOLEHLIVÉ PŮJČKY Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete nutně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete, chcete to do 24 hodin? Nabídka úvěru začíná od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 %. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e mailu:fabianovaeva88@gmail.com nebo whatsapp:https://wa.me/+420728595643

Odpověď
Šárka Vizinová | 9.10.2024 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
POTŘEBUJETE NALÉHAVĚ PENÍZE?
Dobrý den, jste v tíživé finanční situaci? Potřebujete nutně peníze na realizaci svých projektů? kolik potřebujete Chcete to do 24 hodin? Nabídka úvěru začíná od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3 až 4 %. Splácení úvěru začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle prostřednictvím e-mailu: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Petrà | 31.7.2025 16:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
FINANČNÍ POMOC PŮJČKY
Omlouvám se za nepříjemnosti. Finanční pomoc pro všechny poctivé lidi Jsme individuální finanční instituce hodnocená pro svou spolehlivost a rychlost v pomoci lidem, kteří chtějí investovat nebo mají osobní finanční problémy, získat financování v blízkosti naší budovy. Pro více informací o nás kontaktujte E-mail: petranems@post.cz

Odpověď
PETR ZUZANEK | 26.8.2025 01:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
20 000 Kc do 50 000 000 Kc
Potrebujete soukromou pujcku od 20 000 Kc do 50 000 000 Kc? Nabízíme rychlé a poctivé pujcky s nízkými úrokovými sazbami a flexibilními podmínkami (12–360 mesícu). Žádné skryté poplatky. Pouze pro seriózní a duveryhodné žadatele. Kontaktujte nás nyní s nízkou úrokovou sazbou a dobou splatnosti na... Petrzuzanek3@gmail.com Whatsap +420 606 287 303

Odpověď
Mary Zaxca | 9.1.2026 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
BLANK ATM CARD
Šťastný nový rok, moje lásko. Hledala jsem půjčku na vyřešení svých účtů a dluhů, pak jsem narazila na komentáře o prázdných kreditních kartách k bankomatům, které lze hacknout a vybírat peníze z jakéhokoli bankomatu v okolí. Pochybovala jsem o tom, ale rozhodla jsem se to zkusit. Kontaktovala jsem {rickatmcardoffer@gmail.com} a oni mi poskytli pokyny, jak karta funguje. Byla jsem ujištěna, že z karty lze okamžitě vybrat 10 000 EUR denně a na účet mi bylo připsáno 50 000 000 EUR, tak jsem si o jednu požádala a zaplatila poplatek za doručení, abych kartu získala. Po 24 hodinách jsem byla šokovaná, když jsem u sebe doma viděla zástupce UPS s balíkem, který jsem podepsala, a po odchodu zástupce jsem se vrátila dovnitř a potvrdila, že karta funguje. Není to pochyb o tom, že kartu mám a používala jsem ji. Tito hackeři jsou hackeři z Německa a USA, kteří se snaží pomoci lidem s finanční svobodou!! Pokud chcete zbohatnout a splatit své účty, kontaktujte pana Ricka prostřednictvím: rickatmcard

Odpověď
BLANK ATM CARD
Šťastný nový rok, moje lásko. Hledala jsem půjčku na vyřešení svých účtů a dluhů, pak jsem narazila na komentáře o prázdných kreditních kartách k bankomatům, které lze hacknout a vybírat peníze z jakéhokoli bankomatu v okolí. Pochybovala jsem o tom, ale rozhodla jsem se to zkusit. Kontaktovala jsem {rickatmcardoffer@gmail.com} a oni mi poskytli pokyny, jak karta funguje. Byla jsem ujištěna, že z karty lze okamžitě vybrat 10 000 EUR denně a na účet mi bylo připsáno 50 000 000 EUR, tak jsem si o jednu požádala a zaplatila poplatek za doručení, abych kartu získala. Po 24 hodinách jsem byla šokovaná, když jsem u sebe doma viděla zástupce UPS s balíkem, který jsem podepsala, a po odchodu zástupce jsem se vrátila dovnitř a potvrdila, že karta funguje. Není to pochyb o tom, že kartu mám a používala jsem ji. Tito hackeři jsou hackeři z Německa a USA, kteří se snaží pomoci lidem s finanční svobodou!! Pokud chcete zbohatnout a splatit své účty, kontaktujte pana Ricka prostřednictvím: rickatmcard

Odpověď
BLANK ATM CARD

Odpověď
Lenka cechlovasky | 16.1.2026 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin?
Hledáte rychlou půjčku do 24 hodin? Rychlá a pohodlná finanční půjčka, kterou můžete využít na cokoliv. Nízká úroková sazba je stabilní po celou dobu splácení úvěru. Díky široké škále poskytovaných finančních půjček nabízíme všem výhodné finanční půjčky od 30 000 do 70 000 000 Kč, tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v ČR. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky služby. Peníze můžete použít na cokoliv potřebujete. Tato nabídka platí pro celou ČR. Neváhejte kontaktovat,: pujckauver01@gmail.com Whatapp: +420 737 587 191

Odpověď
Šárka Vizinová | 13.10.2024 08:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ ONLINE PŮJČKA
Máte zájem o půjčku s nízkou úrokovou sazbou 3 až 4 %? Jedná se o nebankovní půjčku. můžete nás kontaktovat pro solidní půjčku v dobrém stavu. napište nám prosím na: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 24.10.2024 03:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá půjčka: mariakamakova@seznam.cz
Dobrý den, potřebujete hypoteční úvěr, úvěr na auto. máme nejlepší nabídku, naše služby jsou 100% zaručeny. můžete mít půjčku od 20 000 Kč do 60 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou, pokud potřebujete půjčku naléhavě, pospěšte si a kontaktujte nás přímo. E-mail: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 25.10.2024 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky zdarma pro zahájení podnikání
Rychlá Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin. Vážná nebankovní půjčka pro občany České republiky a Slovenska, kteří chtějí začít podnikat nebo potřebují jakoukoli finanční pomoc, jsme tu, abychom vás informovali, že v případě zájmu nabízíme půjčku od 5 000 do 50 000 000 Kč/EUR, můžete nás kontaktovat na e-mailu: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Leoš Halbrstat | 27.10.2024 00:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezplatná půjčka, kte
Využijte této skvělé nabídky od přímého investora bez nesmyslných poplatků od 20 000 Kč až do 50 000 000 Kč. Výši měsíčních splátek a dobu splatnosti lze přizpůsobit Vašim finančním možnostem. Zápis do registrů dlužníků ani vymáhání není překážkou. Jasná a srozumitelná smlouva. Osobní schůzku k podpisu úvěrové smlouvy lze domluvit i ve Vašem městě. Přihlaste se zdarma a nezávazně e-mailem: leoshalbrstat1@gmail.com

Odpověď
Leoš Halbrstat | 28.10.2024 01:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezplatná půjčka, kte
Využijte této skvělé nabídky od přímého investora bez nesmyslných poplatků od 20 000 Kč až do 50 000 000 Kč. Výši měsíčních splátek a dobu splatnosti lze přizpůsobit Vašim finančním možnostem. Zápis do registrů dlužníků ani vymáhání není překážkou. Jasná a srozumitelná smlouva. Osobní schůzku k podpisu úvěrové smlouvy lze domluvit i ve Vašem městě. Přihlaste se zdarma a nezávazně e-mailem: leoshalbrstat1@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 6.11.2024 01:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÁ PŮJČKA DO 24 HODIN
Dobrý den, potřebujete půjčku? Pro váš dům? Vaše podnikání? Nákup auta? Kolo? Založení vlastního podnikání? Vaše osobní potřeby? Vaše dluhy? Nabízím půjčky od 20 000 Kč do 20 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 až 3 %. Splatnost půjčky je 1 - 30 let (12 - 360 měsíců). Pro více informací mě prosím kontaktujte na e-mailu: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 10.11.2024 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečné a spolehlivé financování Již více než 20 let se věnujeme komplexním řešením rodinných financí. Nabízíme poradenství v oblasti financování - úvěry, hypotéky; zajištění finančních prostředků pro děti - studium, startovací bydlení; majetkové a životní pojištění; zajištění příjmu ve stáří; tvorba finanční rezervy. kontaktujte mě na e-mailu: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 11.11.2024 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečné a spolehlivé financování Již více než 20 let se věnujeme komplexním řešením rodinných financí. Nabízíme poradenství v oblasti financování - úvěry, hypotéky; zajištění finančních prostředků pro děti - studium, startovací bydlení; majetkové a životní pojištění; zajištění příjmu ve stáří; tvorba finanční rezervy. kontaktujte mě na e-mailu: sarkavizinova48@gmail.com

Odpověď
Svarcova Lenka | 11.11.2024 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčk
Půjčky do 24h pro celou ČR Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, abych Vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez potíží čelil svým cílům v budoucnu, nabízím nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. Nabízím půjčku lidem v nesnázích a také řešení některých jejich finančních problémů nebo zahájení podnikání. Nabízím půjčky od 20 000 do 90 000 000 Kč s maximální úrokovou sazbou 3%. Pro více informací kontaktujte na Email: lenkasvarcova77@gmail.com

Odpověď
Svarcova Lenka | 11.11.2024 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčk
Půjčky do 24h pro celou ČR Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, abych Vám pomohl překonat různé finanční starosti a bez potíží čelil svým cílům v budoucnu, nabízím nebankovní finanční pomoc s nízkou úrokovou sazbou 2%. Nabízím půjčku lidem v nesnázích a také řešení některých jejich finančních problémů nebo zahájení podnikání. Nabízím půjčky od 20 000 do 90 000 000 Kč s maximální úrokovou sazbou 3%. Pro více informací kontaktujte na Email: lenkasvarcova77@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 12.11.2024 21:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Šárka Vizinová | 13.11.2024 17:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebuješ půjčku?

Odpověď
Rotter Jan | 14.11.2024 12:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: rotterjan8@gmail.com

Odpověď
Rotter Jan | 14.11.2024 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Wahlstrom Oskar | 14.12.2024 07:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodám Rohypnol 2mg, RIVOTRIL 2MG, Lyrica 150mg, PALGOTAL 75MG/650MG, XANAX 2MG DISKRÉTNÍ SOUKROMÉ DODÁVKY. přes wahlstrom119@gmail.com. Sorry, že to tady tak spamuju, ale ta zpráva se pořád ořezává a nejde smazat… Objednejte si nyní na mém webu níže diskrétně a rychle doručení., https://luxferosmedss.company.site/SUBOXONE-8MG-SUBUTEX-DIAZEPAM-VALIUM-10MG-p448942432. . https://luxferosmedss.company.site/ROHYPNOL-2MG-RIVOTRIL-2MG-Tablet-Liquid-p448942427. https://luxferosmedss.company.site/Oxycodone-30mg-Vicodin-10mg-p448942428. https://luxferosmedss.company.site/Andderall-XR-30mg-p448942434. https://luxferosmedss.company.site/XANAX-500MG-KSALOL-1MG-Aprazolam-2mg-CONCERTA-36MG-30mg-and-40mg-Elvanse-p448942430. https://luxferosmedss.company.site/Mandrax-Quaalude-300mg-IMOVANE-7-5MG-Methadone-10mg-p448955662. Objednaný Palgotal 75/650mg Triplixam 10mg/2,5mg/10mg a Norethisteron10mg, Pentobarbital Nembutal (tablety, tekutiny, prášky) Diazepam valium bez lékařského předpisu, MDMAXT

Odpověď
PETR ZUZANEK | 26.8.2025 02:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naléhavá Nebankovní nabídka půjčky.
Naléhavá Nebankovní nabídka půjčky. Nebankovní půjčka. Potřebujete financování na dům, firmu, koupi auta, motocyklu, zahájení vlastního podnikání, osobní potřeby? Neváhejte. Nabízím osobní půjčky od 50 000 Kč do 40 000 000 Kč s roční úrokovou sazbou 3 %. Pro více informací nás prosím kontaktujte na: E-mail: . Petrzuzanek3@gmail.com Whatsap +420 606 287 303

Odpověď
Wahlstrom Oskar | 14.12.2024 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodám Rohypnol 2mg, RIVOTRIL 2MG, Lyrica 150mg, PALGOTAL 75MG/650MG, XANAX 2MG DISKRÉTNÍ SOUKROMÉ DODÁVKY. přes wahlstrom119@gmail.com. Sorry, že to tady tak spamuju, ale ta zpráva se pořád ořezává a nejde smazat… Objednejte si nyní na mém webu níže diskrétně a rychle doručení., https://luxferosmedss.company.site/SUBOXONE-8MG-SUBUTEX-DIAZEPAM-VALIUM-10MG-p448942432. . https://luxferosmedss.company.site/ROHYPNOL-2MG-RIVOTRIL-2MG-Tablet-Liquid-p448942427. https://luxferosmedss.company.site/Oxycodone-30mg-Vicodin-10mg-p448942428. https://luxferosmedss.company.site/Andderall-XR-30mg-p448942434. https://luxferosmedss.company.site/XANAX-500MG-KSALOL-1MG-Aprazolam-2mg-CONCERTA-36MG-30mg-and-40mg-Elvanse-p448942430. https://luxferosmedss.company.site/Mandrax-Quaalude-300mg-IMOVANE-7-5MG-Methadone-10mg-p448955662. Objednaný Palgotal 75/650mg Triplixam 10mg/2,5mg/10mg a Norethisteron10mg, Pentobarbital Nembutal (tablety, tekutiny, prášky) Diazepam valium bez lékařského předpisu, MDMAXT

Odpověď
Vlasáková Alena | 11.4.2025 00:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s ručením na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za zprostředkování půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese: alenavlasakova6@gmail.com

Odpověď
Wahlstrom Oskar | 14.12.2024 07:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |

Odpověď
Jan Ihnatik | 4.2.2025 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlá a spolehlivá půjčka bez poplatků Dobrý den, kdokoli kdo potřebuje finance v jakékoli situaci, napište mi prosím o Vaši individuální podporu. Poskytuji půjčky a investice pro všechny typy nabídek. Ve svých žádostech o úvěr uveďte přesnou částku, kterou byste chtěli, a datum, abych vám mohl poskytnout podmínky, výpočty splátek, dokumenty, které je třeba předložit, abyste mohli využít mé nabídky atd. Moje minimální úroková sazba je 3 % měsíčně bez ohledu na výši, protože jako soukromá osoba nechci porušovat lichvářský zákon. Splácet můžete dlouhodobě, maximálně 20 až 25 let dle půjčené částky... Více info, Kontaktní email >>> ihjan51@gmail.com

Odpověď
CXW | 26.4.2025 07:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pozdravljeni vsi, Potrebujete posojilo za podporo vaših osebnih projektov ali poslovnih dejavnosti? Tukaj smo, da vam pomagamo! Ponujamo prilagodljive možnosti posojil z letno obrestno mero le 5 %. Zneski posojil se gibljejo od 4.000 do 5.000.000 EUR, z roki odplačevanja od 2 do 25 let. ✅ Brez pristojbin za vlogo. ✅ Hiter in preprost postopek. ✅ Primerno za posameznike, podjetja in lastnike podjetij. Če ste zainteresirani ali želite več informacij, nas kontaktirajte na: Telefon WhatsApp: +39 351 023 9481 E-pošta: cxwfunding@gmail.com E-pošta: cxwfunding@consultant.com Veselimo se, da vam bomo pomagali doseči vaše cilje!

Odpověď
MICHAL POLAKOVA | 21.10.2025 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
25000 kc to 10,000,000 kc
Dobrý den, pokud potřebujete naléhavou půjčku s nejnižší úrokovou sazbou 2%, klikněte na tento odkaz a kontaktujte Pan Michal Polakova, jsou 100% spolehlivé. ????????........... 25000 kc to 10,000,000 kc Naše webové stránky..... https://michalpolakovaloanweb.mobirisesite.com/ kontaktovat na Whatsapp: +420 702 359 251

Odpověď
VECEROVÁ MILENA | 27.4.2025 11:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
rychlá a zajištěná bezplatná půjčka
Dobrý den, nacházíte se v obtížné finanční situaci? Potřebujete urgentně peníze na realizaci svých projektů? Kolik potřebujete, chcete je do 24 hodin? Nabídka půjčky začíná od 20 000 Kč do 30 000 000 Kč. Splácení půjčky začíná od (1 - 30 let) - (12 - 360 měsíců). Pokud potřebujete bezpečnou nouzovou půjčku bez problémů, kontaktujte mě rychle emailem: milenavecerova44@gmail.com

Odpověď
wogeova | 25.5.2025 15:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabídka půjček mezi jednotlivci
Rychlá půjčka do 5 000 000 Dobrý den, Potřebujete dofinancovat rozvoj podnikání, splatit dluhy nebo investice? Máme skvělou nabídku pro jednotlivce, investory i firmy! Nabízíme rychlé a dostupné půjčky potřebám s rozhodnutím za pouhých 15 minut a dobou splácení až 24 měsíců a více. Podmínky půjčky jsou velmi jasné, srozumitelné a 100% spolehlivé. Naše služby jsou dostupné plně online, což znamená maximum formalit a rychlý přístup k hotovosti. Okamžitý převod finančních prostředků okamžitým převodem po schválení. Pro více informací mě prosím kontaktujte na mé emailové adrese: wogeovahana@gmail.com Konsolidace půjček Nebankovní půjčky Bankovní půjčky Hypotéky Americká hypotéka E-MAIL: wogeovahana@gmail.com Whatsapp:+420723117416

Odpověď
Alexandra | 26.6.2025 09:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Seriózní nabídka půjčky
Seriózní nabídka půjčky Dobrý den, s cílem pomoci vám překonat různé finanční starosti a bez obtíží čelit vašim cílům do budoucna předkládám nabídku na půjčku lidem v obtížích nebo kteří chtějí pomoc s vypořádáním některých jejich finanční problémy nebo zahájit podnikání. Nabízím půjčky od 50 000 do 90 000 000 Kč na dobu splácení 1 až 70 let maximálně s úrokovými sazbami 3% a pro více informací o mé nabídce mi prosím napište nebo kontaktovat mě mailem: alexandra.1974@seznam.cz nebo whatsapp: +420735578054

Odpověď
JIRÁSKÁ LENKA | 8.7.2025 01:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím osobní půjčku zdarma
Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com

Odpověď
JIRÁSKÁ LENKA | 14.7.2025 10:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nabízím osobní půjčku zdarma
Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné