| www.erosstar.cz zkušenosti? - diskuze na toto téma |
Ahoj všichni, máte prosím někdo zkušenost s nákupem na http://www.erosstar.cz/? děkuji Šárka | 12.12.2016 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Ahojky, já tam nakupuji docela často a vždy dobrá komunikace. Doporučuji Odpověď krista | 12.12.2016 13:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: www.erosstar.cz zkušenosti?Ahojky,tak občas objednávám a v pohodě, proč se ptáš? Odpověď Lucik | 12.12.2016 13:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj, já zatím objednávala jen jednou a vše proběhlo v pořádku. Odpověď radek | 12.12.2016 13:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj všem, já u nich nakupuji pravidelně a rád, vždy všechno přijde do druhého dne, takže za mě také spokojenost. Odpověď Karel | 22.2.2017 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj já tam manželce nakupuji pravidelně a jsme spokojeni,dobrá komunikace a rychlé dodání. Odpověď Dragan | 17.1.2017 12:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Zdarec obcas tam koupim manzelce nejake pradylko a hracku.Davam radsi prednost osobnimu nakupu nez na netu.Mohu www.erosstar.cz jenom doporucit Odpověď Anča | 17.1.2017 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj já zde také nakupuji poměrně často a ráda,velmi dobrá komunikace i dodání. Odpověď Renda | 6.4.2017 14:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Mohu jenom doporučit.Každý měsíc tam vždy koupím manželce nějaký dárek do postýlky a vždycky spokojenost.Jak dobrá cena tak kvalita výrobku. Odpověď Karolina | 6.4.2017 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj my si tam s přítelem vždycky něco vybereme,velmi dobrá komunikace. Odpověď Nina | 4.12.2019 00:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Ahoj, používáte erotické pomůcky? https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky Odpověď Marta | 12.12.2019 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re:E-kondomyS přítelem používáme úplně běžně. S e-kodnomy už máme taky zkušenost Odpověď Edita | 15.12.2019 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re:E-kondomyCo se mě týče tak mě ve vztahu právě erotické pomůcky moc pomohly. V tomto eshopu objednávám moc ráda, mají široký výběr a vždy si tu přijdu na své já i partner Odpověď Lajla | 3.6.2020 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re:E-kondomyMáte i nějaké párové hračky ? Chtěla bych taky něco takového pořídit, ale nejsem si jistá jestli to využijeme :/ Odpověď Kačka | 18.12.2019 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | e-kondomyS e-kondomy mám co se obchodů s erotickými pomůckami týče tu nejlepší zkušenost. Sem tady spokojená s kvalitou i se způsobem doručení. Odpověď Ivule | 10.10.2020 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | www.erosstar.cz zkušenosti?Ahojte, já tedy erosstar neznám, ale mohu vám doporučit trochu jiný web. Je to web, který zpracovává všechny letáky a slevy dohromady na jedno místo a tak díky tomu můžete nakoupit za super ceny a nemusíte utrácet celý majlant :) Je to web https://www.mujletak.cz a určitě to stojí za mrknutí... :) Odpověď |