| Poporodní inkontinence - diskuze na toto téma |
Ahojky, mám dotaz na maminy… Holky, co poporodní inkontinence? Netrápí vás? A jak s ní bojujete? Díky moc.
Elen | 29.5.2020 15:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poporodní inkontinenceAhoj, já jsem s ní bojovala docela dlouho… Mrkni sem care4you.cz/qx15/urologicke%2Dvlozky%2Dpro%2Dzeny. Tyto pomůcky jsem používala já a byla jsem s nimi moc spokojená. Doporučuju je.
Odpověď Monika | 16.7.2020 11:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poporodní inkontinenceZa mě Seni Active kalhotky. Vyhovují mě, protože se nosí jako běžné prádlo.
Odpověď Dita | 19.7.2020 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Poporodní inkontinenceKoukala jsem na ně, ale zatím si vystačím se slipovými inkontinenčními vložkami.
Odpověď Monika | 22.7.2020 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Poporodní inkontinenceS těmi kalhotkami se dá i sportovat? Mám ráda turistiku. Hodily by se mě.
Odpověď Marie | 24.7.2020 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Poporodní inkontinenceMůžete s nimi sportovat úplně v pohodě. Jsou diskrétní a komfortní.
Odpověď Nina | 25.7.2020 12:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Poporodní inkontinenceZaujala mě taky jejich kosmetika Seni Care.
Odpověď |