Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Korálky na náramky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Korálky na náramky - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, s dcerama bychom si rady udělaly své vlastné, originální a hlavně naše, náramky. No, ovšem potřebuju na to nějaké komponenty bych řekla... Nevíte, kde bych něco takového koupila? Díky moc.

Terka | 1.6.2020 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Korálky na náramky
Ahoj, já jsem zrovna nedávno dělala našim holkám stejné níramky. Měly radost :) je to i krásný originální dárek :) Jinak já jsem si komponenty na náramky kupovala na netu. Tam byl super výběr a i cenově to vyšlo super. Doporučuju https://www.koralek-obchod.cz.

Odpověď
Nanny | 2.6.2020 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Korálky na náramky
Je, to je moc hezký nápad. Aji bych něco takového taky udělala :) Je to složité?

Odpověď
Hanka | 3.7.2020 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Korálky na náramky
Terko, za jak dlouho mi objednávka z koralek-obchod prijde? A dá se to tam kupovat jednotlivě? Všude jinde jsem našla jen velkoodběr...

Odpověď
Elena | 30.7.2020 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Korálky na náramky
Nn, tady je super právě to, že můžeš nakoupit i v malým množství a tím si všechno vyzkoušíš a zjistíš, co ti vyhovuje nejvíc :)

Odpověď
Laijka | 2.9.2020 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Korálky na náramky
Jo? Tak to je super, protože co jsem se tak dívala, tak právě ty shopy sice komponenty nabízejí, ale bohužel ve větším množství, no... a ja to chci zatím jen zkusit :(

Odpověď
Gabča | 2.10.2020 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Korálky na náramky
No, to je právě to. Vždycky, kdyz jsem mela nápad a náladu, že budu dělat, tak me odradilo práve to, že jsem musela od všeho kupovat obrovský množství, které prostě nevyužiju. Jsem ráda za ten koralek-obchod, že tam koupím jen tolik, kolik využiju.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné