| Korálky na náramky - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, s dcerama bychom si rady udělaly své vlastné, originální a hlavně naše, náramky. No, ovšem potřebuju na to nějaké komponenty bych řekla... Nevíte, kde bych něco takového koupila? Díky moc. Terka | 1.6.2020 09:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Korálky na náramkyAhoj, já jsem zrovna nedávno dělala našim holkám stejné níramky. Měly radost :) je to i krásný originální dárek :) Jinak já jsem si komponenty na náramky kupovala na netu. Tam byl super výběr a i cenově to vyšlo super. Doporučuju https://www.koralek-obchod.cz. Odpověď Nanny | 2.6.2020 07:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Korálky na náramkyJe, to je moc hezký nápad. Aji bych něco takového taky udělala :) Je to složité? Odpověď Hanka | 3.7.2020 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Korálky na náramkyTerko, za jak dlouho mi objednávka z koralek-obchod prijde? A dá se to tam kupovat jednotlivě? Všude jinde jsem našla jen velkoodběr... Odpověď Elena | 30.7.2020 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Korálky na náramkyNn, tady je super právě to, že můžeš nakoupit i v malým množství a tím si všechno vyzkoušíš a zjistíš, co ti vyhovuje nejvíc :) Odpověď Laijka | 2.9.2020 21:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Korálky na náramkyJo? Tak to je super, protože co jsem se tak dívala, tak právě ty shopy sice komponenty nabízejí, ale bohužel ve větším množství, no... a ja to chci zatím jen zkusit :( Odpověď Gabča | 2.10.2020 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Korálky na náramkyNo, to je právě to. Vždycky, kdyz jsem mela nápad a náladu, že budu dělat, tak me odradilo práve to, že jsem musela od všeho kupovat obrovský množství, které prostě nevyužiju. Jsem ráda za ten koralek-obchod, že tam koupím jen tolik, kolik využiju. Odpověď |