| OBag - diskuze na toto téma |
Maminy, chci se zeptat… Plánuju, že bych si koupila obag… Ale ty jo… docela drahá sranda. Jenže mě se tak líbí, no… Zajímalo by mě, zda nejsou třeba možnosti, jak ji koupit levněji, ale stopro origo. Nevím, třeba nějakej e-shop? Alice | 2.6.2020 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | OBagObag prostě stojí víc peněz, ale podle mě je to nerozbitná a opravdu odolná kabelka, nehledě na to, že si ji můžeš měnit, protože mají k dispozici spoustu úchytů, tch vnitřků a dalších věcí. Já jsem si ní spokojená mmoc a kupovala jsem si ji na differentu. Odpověď Lola | 31.7.2020 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OBagHele, ona je to tak dobrá kabelka, že bych se na cenu nedívala. Sama mám několik kabelek, jiné barvy a jsou to super kousky. Odolný, nerozbitný, designový, prostě super. Odpověď Lenka | 14.6.2020 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | OBagOriginály mají určitě tady www.different.cz mám od nich víc věcí, jak o bag, tak i calvin klein a další a všechno naprostá paráda. Odpověď Irena | 29.8.2020 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OBagJj, taky jsem se tam koukala a jsem nadšená. Konečně shop, kde mají vše, co jsem zatím hledala a potřebovala samozřejmě :) Odpověď Sandra | 3.7.2020 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | OBagSice mám z differentu úplně jiné značky, ale je to všechno originál. Objednávám tady z toho eshopu dlouho a nikdy nebyl sebemenší problém :) Odpověď Rita | 3.7.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: OBagA co si od nich kupuješ? Nebo teda jakou značku preferuješ? Odpověď Sandra | 5.7.2020 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: OBagHodně boty melissa nebo zaxy jsou naprosto úžasné :) fakt je toho víc co od nich mám Odpověď |