Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - OBag

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
OBag - diskuze na toto téma
Maminy, chci se zeptat… Plánuju, že bych si koupila obag… Ale ty jo… docela drahá sranda. Jenže mě se tak líbí, no… Zajímalo by mě, zda nejsou třeba možnosti, jak ji koupit levněji, ale stopro origo. Nevím, třeba nějakej e-shop?

Alice | 2.6.2020 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
OBag
Obag prostě stojí víc peněz, ale podle mě je to nerozbitná a opravdu odolná kabelka, nehledě na to, že si ji můžeš měnit, protože mají k dispozici spoustu úchytů, tch vnitřků a dalších věcí. Já jsem si ní spokojená mmoc a kupovala jsem si ji na differentu.

Odpověď
Lola | 31.7.2020 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: OBag
Hele, ona je to tak dobrá kabelka, že bych se na cenu nedívala. Sama mám několik kabelek, jiné barvy a jsou to super kousky. Odolný, nerozbitný, designový, prostě super.

Odpověď
Lenka | 14.6.2020 11:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
OBag
Originály mají určitě tady www.different.cz mám od nich víc věcí, jak o bag, tak i calvin klein a další a všechno naprostá paráda.

Odpověď
Irena | 29.8.2020 13:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jj, taky jsem se tam koukala a jsem nadšená. Konečně shop, kde mají vše, co jsem zatím hledala a potřebovala samozřejmě :)

Odpověď
Sandra | 3.7.2020 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
OBag
Sice mám z differentu úplně jiné značky, ale je to všechno originál. Objednávám tady z toho eshopu dlouho a nikdy nebyl sebemenší problém :)

Odpověď
Rita | 3.7.2020 22:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co si od nich kupuješ? Nebo teda jakou značku preferuješ?

Odpověď
Sandra | 5.7.2020 21:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: OBag
Hodně boty melissa nebo zaxy jsou naprosto úžasné :) fakt je toho víc co od nich mám

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné