| Kabelka - diskuze na toto téma |
Ahojky, holky… chci si koupit pěknou kabelku. Se mnou je to ale těžký, já nemám ráda nakupování a při představě, že bych musela obrážet obchody se michce brečet. Je nějaký osvědčení shop, kde určitě koupím? Nebráním se ani e-shopu. Sára | 2.6.2020 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | KabelkaTo naprosto chápu, já se naučila tady ty věci nakupovat jenom přes internet. Sice nevím jaká značka se ti líbí, ale velký výběr mají na differentu. Odpověď Nina | 14.6.2020 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | KabelkaHodně značek mají na www.different.cz. Objednávala jsem si naposledy guessovou kabelku a teď na léto chci zkusit obag. Odpověď Andy | 3.7.2020 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | KabelkaTaky mám ráda buď guess nebo obag. Dívala jsem se, že tam mají na některé kousky slevu tak toho určitě využiju. Odpověď Vanessa | 3.7.2020 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KabelkaJo? Mají tam slevy? Tak paráda :) Musím taky mrknout a něco si vybrat. Dlouho jsem si neudělala radost... Už se těším a v klidu sednu k tomu different shopu a neco si najdu :) Odpověď Andy | 5.7.2020 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KabelkaMají, mají a fakt velké. Někdy je lepší si počkat. Ráno jsem si dělala objednávku a tu co jsem tam měla vyhlídnuotu měli skoro o 500 levnější :O. Odpověď Rose | 31.7.2020 09:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: KabelkaA koukala ses na different ted? To je teprva paráda - mají až 75% slevy! Odpověď Katie | 29.8.2020 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: KabelkaJj, koukala, na different mají fakt super nabídku. Hlavně kabelky tam mají parádní :) Odpověď Adéla | 30.11.2020 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: KabelkaÚplně miluju tuto barvu https://www.different.cz/damske-kabelky-tasky/o-bag-kabelka-ruby-red-s-cernymi-dlouhymi-provazy_kat83714, takže jsem si tu kabelku prostě musela koupit. Je parádní, úplně ji zbožňuju. Odpověď Tereza | 15.11.2020 04:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | KabelkaTaké nemám ráda zdlouhavé nakupování ve velkých obchodních centrech. Proto téměř všechno včetně kabelky nakupuji na internetu. Svou poslední kabelku jsem si pořídila z internetového obchodu https://www.qualitymodels.eu/
Odpověď |