| Zpestření psího krmení - diskuze na toto téma |
Zdravím a moc prosím o jakýkoli tip. Sháním nějaké kvalitní, co nejvíc masité, dobroty pro psa. Granule ho poslední dobou začínají samotné nudit, tak bych mu to krmení ráda ozvláštnila nějakou mňamkou.
OlgaHH | 14.6.2020 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníZáleží, co od té dobroty očekáváte. Ten problém omrzení granulí totiž jen tak upozadí, ale nezmizí. Když do krmiva budete přidávat nějakou novou dobrotu, o to víc pak nebude už granulky samotné chtít. To je ale jen takové moje zamyšlení :-D Jinak u nás jedou nejvíc konzervy Carnilove a Brit fresh.
Odpověď Karina J. | 17.6.2020 13:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníJestli Vám jde o co největší podíl masa, není za mě nic jednoduššího, než pesnaovi uvařit nějakou dobrotu (lze i ze zbytku masa od vaření) není to sice nejpraktičtější po časové stránce, ale naši bafani si vždycky pochutnaj a navíc aspoň vím, co přesně jim dávám a není to žádná levná konzerva se semletým kdo ví čím.
Odpověď Karin Alova | 18.6.2020 01:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníJá jsem teď objevila na www.mujletak.cz, že mají v Pet Center velké slevy. Kupovala jsem tam konzervy pro svého psa. Taky jsem potřebovala vyměnit granule, které mu moc nejely. Nakonec jsem nebrala jenom konzervy a udělala dárek i kočkám. Zkuste kouknout. Odpověď Aneta | 19.6.2020 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníZa sebe i naše pesany mohu jako dobrotu nejvíc doporučit salámek od Britu, podíl masa výbornej a ani moc nestojí. U nás taková sázka na jistotu, když chci pesanovi udělat radost.
Odpověď Pavlína Neummanová | 23.6.2020 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníMnohokrát díky za odezvu, to vaření zní super, ale jako mamka dvou malých raubířů jsem ráda, že si najdu volnou minutku na odskočení si záchod, natož na vaření pesanovi :-D I tak ale moc díky, třeba až povyrostou a zatím nejspíš zkusíme ten Brit, koukala jsem a přesně něco takového jsem hledala.
Odpověď Maja | 2.7.2020 14:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zpestření psího krmeníVyskúšajte uvariť srdcia alebo dať mu občas niečom z vášho taniera. Alebo dobré su pedigree mlsky. Pozrite na super zoo-chodievam tam aj osobne na predajňu kupovať granule a vždy aj nejakú mlsu. Alebo objednávam aj cez internet, keď tam je dobrá zľava https://www.kodino.com/cz/obchod/super-zoo Odpověď |