| Batoh pro třeťáka - diskuze na toto téma |
Zdraví, jaký školní batoh jste pořizovali pro třeťáky? Chtěli by jsme pořídit nový místo aktovky, děkuji. Katka | 13.6.2020 10:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pro třeťákaDobrý den, mrkněte na stránky značky Beckmann, mají velký výběr batohů pro třeťáky. Všechny mají skladem a záruku 4 roky. Batohy jsou navíc hodně lehké a prostorné. Odpověď Jitka | 18.6.2020 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh pro třeťákaZdravím, máme tento https://www.zdravybatoh.cz/p/skolni-batoh-space-beckmann-2019 a velká spokojenost! Je kvalitní, má spoustu vychytávek a dá se celý vyprat (po odmontování světýlka). Odpověď Veronika | 23.6.2020 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Batoh pro třeťákaDobrý večer, batoh mě zaujal :) Jak je prosím řešený uvnitř? Je v něm hodně místa? Mám pocit, že jsou ty batohy všechny malé. Děkuji. Odpověď Jitka | 25.6.2020 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Batoh pro třeťákaTak to se nemusíte bát, že by byl malý. Batoh je opravdu hodně prostorný a dobře uspořádaný -je jednokomorový, na velké sešity je přihrádka přímo u zad, aby se nepomačkaly a pak má ještě přihrádku na tablet. Odpověď Blanka | 4.7.2020 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pro třeťákaMy dostali tip na školní aktovku Lego Ninjago. V setu je aktovka + batůžek na cvičební úbor. Moc praktické.
Odpověď Míša | 8.7.2020 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh pro třeťákaA dá se sehnat běžně v obchodě? Nebo jste ji koupili na netu?
Odpověď Blanka | 14.7.2020 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Batoh pro třeťákaKdyž můžu, tak nakupuji přes internet. Takže jsme ji koupili na www.pompo.cz.
Odpověď Radka | 17.7.2020 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pro třeťákaPompo má i školní potřeby, myslela jsem, že prodávají jenom hračky.
Odpověď Verča | 21.7.2020 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Batoh pro třeťákaMají to dokonce tak, že si zboží zarezervujete a můžete si ho vyzvednout na konkrétní prodejně. Dceři jsme tak pořídili plyšovou aktovku Panda, + návlek - obal + plyšový penál.
Odpověď Radka | 23.7.2020 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Batoh pro třeťákaTak ta je teda nádherná, hlavně má ergonomická záda a to je hodně důležité.
Odpověď |