| Výběr plínek - diskuze na toto téma |
Pěkný den, termín porodu se mi blíží a já bych ještě potřebovala poradit s výběrem plínek. Je u nějakých jistota, že se mi po nich dítě neoprudí ?
Andrea | 22.6.2020 18:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr plínekJá jsem kupovala asi 4 značky a jelikož vyhovovaly hnedka ty první, tak ty další tři jsem porozdávala po kamarádkách :) je lepší mít víc druhů, kdyby náhodou. A poznáš to podle toho, že se ti dítě oprudí nebo v oblasti plínky má zarudlou pokožku ;)
Odpověď Renata | 29.6.2020 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr plínekJe potřeba to potom nějak řešit s lékařem nebo se to ztratí když přejdu na jinou značku ? Jaké značky si kupovala jestli můžu vědět ?
Odpověď Andrea | 30.6.2020 22:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr plínekKoupila jsem huggies, bella happy, dada a ty poslední si nepamatuju. Jako první jsem dala ty bella happy a s těmi jsem byla velmi spokojená, tak jsme u nich taky zůstali :)
Odpověď Andula | 1.7.2020 14:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Výběr plínekTaky se připojím k tvému dotazu, bohuže žádné takové plínky nejsou, hrozně to záleží na tom miminku, některé snese všechny značky a u některých je zase problém jim vůbec nějaké plínky najít.
Odpověď Renata | 2.7.2020 07:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Výběr plínekMají ty bella happy normálně v drogériích nebo obchodňácích ?
Odpověď Andrea | 2.7.2020 07:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Výběr plínekMají je i v drogérkách, ale já jsem si vždycky hlídala ty jejich akce na feedu a na mallu, teď je mají taky zrovna v akci www.mall.cz/znacka/bella-happy?s=bella%2520happy&quRedir=1
Odpověď |