| Markýza na zimní zahradu - diskuze na toto téma |
Nechala jsem si u domu postavit nádhernou zimní zahradu. Letos bych si chtěla nechat na zimní zahradu kvalitní markýzu, která mi ji pořádně odstíní. Máte prosím zkušenosti s takovou markýzou? Karel | 20.6.2020 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Markýza na zimní zahraduMám zkušenost s firmou, který dělá kvalitní markýzu na zimní zahradu, a to klidně i na míru. Dopředu jsem měl nachystanou i vizualizaci, abych věděl jak bude vypadat. Odpověď Klára | 23.6.2020 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Markýza na zimní zahraduDělají i na míru? takže atypický tvar zimní zahrady by nemusel být problém? Která firma to dělá? Odpověď Karel | 25.6.2020 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Markýza na zimní zahraduAno firma https://www.t-shade.cz/markyzy/ dokáže udělat i markýzu pro zimní zahradu na míru. Dokonce dopředu jsou schopni nachystat i vizualizaci na počítači, takže budete vidět, jak bude markýza na zimní zahradě vypadat. Nechávají si ji vyrábět v Německu, takže je použit velice kvalitní materiál. Odpověď |