Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Doplňky do fitness

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Doplňky do fitness - diskuze na toto téma
Ahoj ráda bych začala chodit cvičit,ale nevím co pořídit za doplňky.Díky

Dragan | 18.12.2016 18:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Zalezi jestli chces treba zpevnit figuru a nebo nabrat svaly atd

Odpověď
Anča | 18.12.2016 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doplňky do fitness
Chci trochu zhubnout a zpevnit postavu.

Odpověď
Dragan | 18.12.2016 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Doplňky do fitness
Tak to chce nejakej dobrej protein a spalovac.

Odpověď
Anča | 18.12.2016 18:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Doplňky do fitness
No a máš nějakej tip na dobrej protein a spalovač? Kde bych ho mohla koupit?

Odpověď
Dragan | 18.12.2016 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Ja to kupuji tady www.actifit.cz/proteiny/myprotein-impact-whey-protein-2500g/ je to dobrej protein za rozumne penize,Ma hodne prichuti.Miluju ten banan

Odpověď
Linda | 8.2.2017 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Ahoj začala jsem teď jezdit na kole a chci se zeptat jestli tady na té stránce www.actifit.cz koupím i různé proteinové tyčinky na svačinu.Děkuji

Odpověď
Erik | 8.2.2017 17:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Ahoj dostal jsem tuhke stranku na doporuceni kamarada a mohu rici ze tu mahi vse i ty proteinove tycinky.

Odpověď
Linda | 8.2.2017 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Ptám se,protože jsem nikdy nic takového na internetu nekupovala a nemám k tomu důvěru.Vím že, takových obchodů je plno,ale nechci v dnešní době někomu naletět.A jak dlouho tu už nakupuješ.

Odpověď
Erik | 8.2.2017 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Nakupuji tu uz asi rok a mohu rict,ze jsem vzdy spokojenej.Jak s cenou tak s rychlosti dodani.Chapu te,ze pokud nejsi zvykla nakupovat na netu tak tomu moc neveris.

Odpověď
Linda | 8.2.2017 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Jsem asi ze staré školy tak těm eshopům moc nevěřím.Díky za dobré reference.Mrknu se a pořídím si nějaké ty tyčinky jako sváču na kolo a mrknu se tam rovnou i na nějaký dobrý protein.

Odpověď
Galetta | 9.10.2024 08:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hodně záleží na tom, jaké máte stanovené cíle. Jestli chcete začít cvičit, tak začněte. K tomu potřebujete jenom karimatku a vlastní váhu. Samozřejmě pro silové tréninky se pak hodí třeba anabolizéry od https://www.thoravit.cz/anabolizery/ a další tyhle věci. Ale to je pak asi na nějakou širší diskuzi třeba s trenérem a nějakým poradcem.

Odpověď
Lenka | 25.10.2024 14:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já když jsem začínala chodit do fitka, tak jsem si vzala jen základní věci, pohodlné oblečení, dobré boty a hlavně fitness náramek, který mi pomáhá sledovat, jak se zlepšuju. Mám Xiaomi Mi Band 8 a k tomu náhradní náramky, které si měním podle nálady a příležitosti. Mrkni třeba sem: https://www.mibandshop.cz/nahradni-naramky-reminky-xiaomi-mi-band-8/.

Odpověď
Klára5656 | 25.6.2025 23:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hele, úplně chápu, já byla na začátku ztracená jak ponožka v pračce. Měla jsem doma hodinky na měření kroků a tepu, ale nikdy jsem je pořádně nevyužívala. Pak jsem si koupila nový sportovní řemínek, aby mi při cvičení neklouzaly a nezařezávaly se – a najednou mě to motivovalo se fakt hýbat. Když máš něco, co ti to měří a ještě to dobře vypadá, máš hned větší chuť do toho jít. Mrkni třeba sem https://www.ireminky.cz/reminky-pro-samsung/, mají tam sportovní i elegantní kousky na Samsung.

Odpověď
Dragan | 18.12.2016 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness

Odpověď
Anča | 18.12.2016 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jé tak moc děkuji,zkusím si to objednat :-)

Odpověď
Hradilová | 28.6.2018 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Ráda bych začala brát nějaké doplňky a zaujaly mě tytohttps://www.svet-zdravi.cz/o-nas máte zkušenost?

Odpověď
Sábuše | 9.7.2018 21:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den,tyto doplňky už nějakou dobu beru. Jsou to jednak české výrobky a druhak jsou na přírodní bázi takže za mě supr

Odpověď
Hradilová | 11.7.2018 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A co konkrétně od nich berete?A zkoušela jste i hubnout se světem zdraví?

Odpověď
Sábuše | 15.7.2018 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Beru například konkrétně tohle https://www.sunkins.cz/produkty/smartfood/smart-shake tu vanilkovou příchuť ta mi moc chutná:) zatím jsem snimi nehubla, ale na jednorázové konzultaci jsem u nich byla

Odpověď
| 19.7.2018 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Obrátila sem se na svět zdraví před dvěma lety a díky nim jsem opět na své štíhlé váze,takže já můžu jen doporučit

Odpověď
Johanka | 23.7.2018 16:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můžu se zeptat jak dlouho trvalo než byly vidět nějaké viditelnější výsledky?

Odpověď
Ada | 25.7.2018 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zhubla jsem nějaké to kilo každý měsíc takže ty výsledky na sebe dlouho čekat nenechaly..už po prvním měsíci jsem to na sobě pozorovala:)

Odpověď
Anežka78 | 2.4.2019 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Ahoj, pokud bys ještě sháněla nějaké dobré proteinové tyčinky nebo třeba BCAA, tak zkus mrknout na Lidl leták. Mají tam teď od čtvrtka tyhle věci za dobrou cenu. Najdeš ho třeba tu: https://www.letakomat.cz/lidl/ :)

Odpověď
Linda | 31.8.2020 00:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Já jsem vždy v lednu začala běhat, ale vydrželo mi to maximálně 2 týdny. Proto jsem začala přemýšlet, co by mi pomohlo vytrvat v mém snažení, a nakonec jsem si pořídila tento fitness náramek: https://www.smartomat.cz/smartomat-sprintband-2-plus/ a za mě je to opravdu nejlepší doplněk ke cvičení. Vždy mám radost, když vidím, kolik kilometrů jsem uběhla, a motivuje mě to pokračovat dál.

Odpověď
Lenka | 3.9.2020 21:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Hledám pro mámu fitness náramek, který bude mít i kvalitní krokoměr. Ten si mám přeje už dlouho, ale přijde mi zbytečné nosit jen krokoměr na ruce, pokud by mohla mát rovnou fitness náramek.

Odpověď
Martina | 6.9.2020 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Koupila jsem si fintess náramek za 600, který měří ušlé korky za určitý čas, takže úplně bez problému dokáže nahradit krokoměr. Za tu cenu jsem s ním opravdu hodně spokojená.

Odpověď
Lenka | 12.9.2020 01:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Odkud jste si ho objednala? a všechny funkce fungují bez problémů? jak složité je ovládání tohoto náramku?

Odpověď
Martina | 17.9.2020 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem s ním maximálně spokojená, hlavně za tu cenu https://www.1obchod.com/products/smart-fitness-hodinky-s-bluetooth/ vše funguje podle návodu bez problému. Dokonce se dá v aplikaci nastavit i připomenutí braní léků.

Odpověď
Linda | 26.5.2021 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Jak jste na tom s rostlinnými proteiny ? Dívala jsem se, že je tam výborné složení akorát ty příchutě jsou takové nevšední. Třeba ten makový, nemáte někdo vyzkoušený ?

Odpověď
Inna | 2.6.2021 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Náhodou ten makový je super :) mám ho vyzkoušený od značky bohemia olej a mají ho fakt dobrý :)

Odpověď
Linda | 9.6.2021 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
No dala jsem na tebe a objednala si ho, v popisku jsem četla, že je super i do kaší a jogurtu a fakt mě oslovil, nečekala jsem od něčeho s takovým složením, že to bude chuťově dobré :) www.bohemiaolej.cz/rostlinne-proteiny-a-mouky/makovy-protein

Odpověď
Inna | 6.7.2021 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je super :) není potom od věci vyzkoušet i ty jejich oleje pokud se nějak zdravěji stravuješ. Ty se totiž dají taky přidat do jogurtu nebo salátu :)

Odpověď
Aneta | 3.8.2021 22:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Nemáte zkušenost i s těmi jejich oleji ?

Odpověď
Inna | 4.8.2021 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Doplňky do fitness
Mám jich docela dost :) jak na vaření a dochucení, tak je používám i na pleť a vlasy ;) super všestranná záležitost jsou ty jejich oleje

Odpověď
Petra | 30.1.2023 20:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doplňky do fitness
Začala jsem chodit pravidelně cvičit a proto jsem také chtěla mít přehled o svých výkonech. Koupila sem si proto chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-4-cerna/ , které mají velkou spoustu sportovních režimů a dokáží zaznamenávat denní aktivitu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné