Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Doporučení kvalitní krbové vložky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Doporučení kvalitní krbové vložky - diskuze na toto téma
Jak vybrat kvalitní krbovou vložku, která nebude mít problém s vytopením většího domu? podle čeho se vybírá?

Vašek | 14.7.2020 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Doporučení kvalitní krbové vložky
Základní informace jsou, jak velký dům potřebujete krbovou vložkou vytápět? jestli se budete dívat po teplovodní nebo teplovzdušné krbové vložce?

Odpověď
Jakub | 17.7.2020 00:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Doporučení kvalitní krbové vložky
Tak pokud se budeme bavit o obytné ploše, tak jsme u 200 m2. Odhadem, ale určitě to bude plus mínus 10 m2. Přemýšlel jsem o tom, a asi bych chtěl jít do teplovodní krbové vložky, která mi dokáže vytápět kompletně dům.

Odpověď
Vašek | 18.7.2020 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Doporučení kvalitní krbové vložky
Na takovou plochu je určitě lepší vybrat teplovodní krbovou vložku. Pořídil jsem si teplovodní krbovou vložku do komínu s průměrem 18 cm od výrobce https://www.krby-bef.cz/ Dokonale dokáže vytopit kompletně dům. Je to i díky tomu, že se topí do radiátorů.

Odpověď
Emula87 | 26.2.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na krb se u nás nedá dopustit. Zejména od té doby, co jsme byli na návštěvě u našeho známého, který prodává jako obchodní zástupce designové krby pro rocal.cz/designove-krby. Když člověk vidí že taková věc jako krb může ještě krásně vypadat a přitom splnit svoji funkčnost, hned se do takového designu zamiluje. Co vy, líbí se vám jejich výrobky?

Odpověď
Simona | 17.4.2023 10:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čím větší krbová vložka, tak tím lépe, aby se do ní vešla větší polena. Pak nebudete muset tak často přikládat. Výměník je taky důležitý, abyste mohli mít topení v podlaze. Taky je důležitý dostatečně široký komín. My máme nerezový komín z https://www.poctivy-komin.cz/nerezove-kominy/ a bez problému s kamny vytopíme celý dům :-) .

Odpověď
Monika | 26.5.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky si nejspíš letos domů chceme krbovou vložku pořizovat. Bavila jsem se o tom nedávno s jedním známým, který ji doma má a ten mi doporučil tuto firmu - https://www.levnekrby.cz/ Dívala jsem se na jejich stránky a musím říct, že ty ceny i výběr vypadají opravdu dobře. Asi si ji tedy pořídíme právě od nich. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné