Detox - diskuze na toto téma |
Jakou máte zkušenost s detoxem těla ? Myslíte, že to může mít nějaký vliv na otěhotnění ? Pokoušíme se miminko, už docela dlouho, tak zkouším všechno možné a dočetla jsem se, že i pročištění těla by mohlo pomoct. Leona | 2.8.2020 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Podle mě je to super očista a určitě bych ji doporučovala každému. I předtím těhotenstvím si myslím, že je to super, kdy se to tělo pročistí a pak je možná i větší pravděpodobnost, že to půjde lépe. Objednávám si vždycky detoxikační čaj z alpíku a neměnila bych. Odpověď Simona | 13.8.2020 10:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Mohla bych vědět jaký konkrétně a jak dlouho se ten čaj musí pít, aby to mělo ten správný efekt ? Odpověď Leona | 22.8.2020 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Kupuju si tady tenhle a stačí to jedno balení na pročištění :) www.alpik.cz/detoxikacni-caj-nobilis-50g/ Odpověď Julie | 13.8.2020 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Já můžu z vlastní zkušenosti doporučit k detoxu organismu ostropestřecovou pastu. Mě pomohla.
Odpověď Julie | 21.8.2020 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Já si ji objednávám na www.foxylife.cz
Odpověď Saša | 23.8.2020 18:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Detox Tak děkuji za tip. A kolik balení jste užívala, než jste pocítila úlevu?
Odpověď Julie | 24.8.2020 11:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Detox Na jejich doporučení jsem využívala dvě balení na jaře a zkusím si kůru zopakovat ještě na podzim.
Odpověď Hanka | 25.8.2020 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Na stránkách Foxylife jsem objevila i probiotika, ty jsem si objednala. Základem imunity je mít střeva v pohodě.
Odpověď Míša | 5.11.2021 13:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Ahoj holky, máte zkušenosti s nějakou detoxikační dietou nebo i normální dietou, která by byla účinná? Odpověď Lenka | 14.11.2021 21:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Záleží, jakou dietu by sis představovala, já jsem měla několikatýdenní dietu, pila jsem nápoje, jedla polévky a moc mi to pomohly, mají myslím i něco na detox a různé jiné doplňky. Odpověď Míša | 6.12.2021 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox A co to bylo za dietu? Koupila sis nějaký balíček na hubnutí? Odpověď Lenka | 12.12.2021 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Detox Ano, koupila jsem si celý balíček https://nupo.com/cz/kategorie-produktu/nupo-vyhodna-baleni/ můžeš si koupit i menší, aby sis to vyzkoušela. Odpověď Míša | 6.1.2022 09:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Detox A jak dlouho je potřeba dietu držet, aby se výsledek dostavil? Odpověď Lenka | 13.1.2022 09:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Detox Asi záleží kolik chceš zhubnout, někomu stačí ty dva týdny. Odpověď Alča | 8.2.2022 13:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Ahoj holky, blíží se jaro, jakou detoxikační dietu byste mi doporučily? Odpověď Lenka | 16.2.2022 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Na nupo.cz je i detoxikační dieta, můžeš zkusit tu. Odpověď Lara | 10.2.2022 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Pravidelně v únoru držím tzv. suchej únor a snažím se detoxikovat tělo. Užívám Ostropesřec forte od Naturevia.
Odpověď Martina | 19.2.2022 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Viděla jsem reklamu v televizi, tak jsem ho hned koupila manželovi i sobě, abychom se zotavili po náročných Vánocích (alkohol, cukroví, mastné atp.) Odpověď Vanda | 25.2.2022 16:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Nedávno mě u Dr.Maxe doporučovali jejich , že jsou prý stejná a levnější, než od www.naturevia.cz. Doma při porovnání krabiček jsem s hrůzou zjistila, že jsou mnohem slabší, nemají ochranu vůči žaludečním kyselinám, musí se jich užívat víc a ve výsledku nejsou ani levnější. A nemají vitamín C na imunitu. Budu si na jejich nabízení už dávat pozor, abych zase nenaletěla.
Odpověď Milena | 25.2.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Zkuste si je porovnat třeba s Linex…byla jsem hodně překvapená, že v Linexu jsou 2 kmeny místo pěti, není C, užívá se jich více denně a přitom je na ně reklama úplně všude.
Odpověď Dáda | 25.2.2022 16:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Porovnávala jsem obsah Silymarinu a ostropestřec od www.naturevia.cz byl nejsilnější s luxusní cenou, a ještě k tomu stačí jedna kapsle denně.
Odpověď Pavla | 27.2.2022 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Tímto přípravkem si čistím po užívání šílených dávek léků, které mu játra dlouhodobě zatěžovaly. Teď je super, že ho začali vyrábět i jako variantu 120 cps. Odpověď Bára | 5.3.2022 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Ahoj holky, máte zkušenosti s nějakou dietou, která bude dobrá na detox a zároveň díky ní i pěkně zhubnu? Odpověď Viktorie | 16.3.2022 14:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Já teď budu zkoušet tuhle detoxikační dietu https://nupo.com/cz/product/balicek-na-program-detox/ je prý dobrá. Odpověď Šárka | 28.5.2022 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Mně se moc osvědčil Juvenil detox, je přírodní a cítím se po něm skvěle.
Odpověď Dita | 29.5.2022 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Koukám na to a vypadá to podle složení moc dobře, díky za radu, hned si ho objednávám.
Odpověď Šárka | 30.5.2022 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Fakt je výbornej, nemáš zač ;)
Odpověď Sabina | 6.12.2022 19:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Detox Skvělý je Mega detox od MOVit Energy, obsahuje extrakt z ostopestřece a kurkumy, je opravdu šetrný a účinný protože se dobře vstřebává v téhle formě rostlinných extraktů.
Odpověď Pavlatta | 11.12.2022 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Dívám se na jejich e-shop a líbí se mi to složení takže hned objednávám, děkuju za radu :-)
Odpověď Dita4 | 13.12.2022 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Detox Já ho teď koupila v tomhle dárkovým balení našim pod stromeček https://www.pilulka.cz/movit-energy-darkove-baleni-mega-detox-ostropestrec-kurkumin-forte-60-60-kapsli
Odpověď Marika T. | 14.12.2022 22:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Jé paráda děkuju za odkaz, hned objednávám mamce :-)
Odpověď Dita4 | 15.12.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Detox Tak to jsem ráda, že jsem dala dobrý tip, určitě udělá radost a hlavně pomůže se zdravím ;)
Odpověď Simonana | 24.2.2023 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Detox Tenhle detox si kupuju pravidelně a moc mi to vyhovuje, vždycky se po něm cítím líp a pomohl mi i srovnat trávení.
Odpověď Anička | 27.2.2023 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Detox Fakt? No tak to taky musím zkusit, díky že ses ozvala.
Odpověď Simonana | 28.2.2023 21:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Detox Není za co, tak snad ti taky pomůže dej kdyžtak potom vědět když si najdeš chvilku ;)
Odpověď |