Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - šampon

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
šampon - diskuze na toto téma
Dobry den, prosila bych o nejakou radu ohledne poskozenych vlasu. Mam je totalne nezdrave skrz barveni a kulmovani-suseni fenem atd.. tak jestli na to pomuzou nejake tabletky ci sampony, ci zabaly? diky moc za kazdou radu ci pomoc

Karolína | 20.7.2015 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Dobrý den, já je mívám taky hodně zničené. Hlavní je používat kondicionéry a masky na vlasy, aby vlasy víc netrpěli. Já třeba pak používám různé krémy nebo olejíčky a tepluvzdorný sprej na vlasy při fénování. A málem bych zapomněla, že jsou dobré šampony s keratinem, tím se vlasy zatáhnou :)

Odpověď
Maruška | 21.7.2015 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Já jsem hrozně spokojená se šampónem KLORANE Avoine. :-) Je BEZ KONZERVANTŮ, BEZ PARABENŮ, což mi vyhovuje a opravdu pomáhá. navíc po něm již nepotřebujete žádný kondicionér-dobře se vlasy rozčesávají po umytí i bez nich. :) objednavam z sleky

Odpověď
kocka | 29.7.2015 16:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
holky moc dekuji za rady :) asi se zajdu poradit do nejake lekarny :) tepluvzdorny sprej to jsem slysela poprve takse po nem taky mrknu obcas prave radsi ani nefenuji at vlasy nenicim jeste vic,ale nekdy je to nevynutelny no .. ten klorane jsem se divala ze se da objednat z sleku tak to ho asi taky vyzkousim a uvidim snad uz dam ty vlasky nejak do kupy :) diky diky

Odpověď
lenka | 8.12.2015 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
ja si necham vzdy poradit u kadernice: www.studiomone.cz/

Odpověď
Lind | 15.12.2015 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Zdravím. Zkoušela jste třeba bio kosmetiku?Zkuste mrknout na mamadiva.cz

Odpověď
Marcela | 16.12.2015 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: šampon
Poradím ještě babské rady, jako nanést na vlasy maximální množství olivového oleje, zamotat do igelitu a nechat přes noc. Jinak se přikláním k názoru, že bio kosmetika je určitě lepší, než ta drogistická.

Odpověď
Marcela | 23.12.2015 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Máte zkušenost s nákupem z mamadiva.cz?

Odpověď
Marcela | 23.12.2015 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jedná se mi o osobní zkušenost, pokud máte. Jejich produkty se mi celkem zamlouvají a ráda bych vyzkoušela. Šampon a k tomu vlasovou péči mají nyní v akci za 200 Kč, což je oproti původní ceně opravdu dobré.

Odpověď
Lind | 25.12.2015 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: šampon
Mám dobrou zkušenost právě s bezsulfátovými šampony.NOBILIS TILIA REGENERAČNÍ ŠAMPON 200 ML za cca 280 Kč. Ty ceny jsou víceméně dost podobné, kosmetika bez chemie je obecně prostě dražší.Nyní jej ale mají za bezva cenu 200 Kč.K tomu za stejnou částku stojí za to koupit i denní péči na konečky vlasů.

Odpověď
Lind | 25.12.2015 07:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jen pro doplnění, tu vlasovou kosmetiku najdete v oddělení Outlet. A pokud byste zvažovala nákup právě na mamadiva.cz tak se podívejte i na bytoví doplňky Leonardo. Mají svícny, skleničky, hrníčky, podšálky, vše v celkem pěkném designovém provedení.

Odpověď
Sindy | 25.12.2015 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: šampon
Nobilis Tilia taky kupuju, ráda používám ten s kokosovým olejem a moc doporuřuju zvláště pro blondýnky jako já =)

Odpověď
Simčák | 9.1.2016 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: šampon
Ahoj. Musím dát za pravdu příspěvku od Marcely, opravdu vlasům moc prospěje, když se na ně nanese množství oleje, nechá vstřebat a poté se vasy umyjí kvalitním šamponem.K tomu oleji, já používám olivový, kokosový, makadamový.

Odpověď
Simčák | 9.1.2016 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: šampon
Dívám se na mamamdiva.cz, jestli tam nějaké oleje mají, ale oleje jako takové tam nejsou.Dá se použít ta Revitalizační kůra pro světlé/tmavé vlasy, je s kokosovým olejem, ale není jen olej.

Odpověď
Lind | 11.1.2016 10:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: šampon
Ještě mě napadá, že by se dal ten dětský, co tam je.

Odpověď
Lind | 11.1.2016 10:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šampon
Nebo ten hydrofilní olej neutrální případně tělový a masážní olej Tilia.

Odpověď
Simčák | 24.1.2016 11:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šampon
To ne, spíš tedy vyzkoušejte, jestli chcete tu mamadivu, tak si spíš vemte tu revitalizační kůru pro světlé nebo tmavé vlasy 200 ml a k tomu šampon, třeba ten Tilia objemový šampon anebo Biosilk.Vlezete se cenově do 500 Kč s obojím.

Odpověď
Lind | 24.1.2016 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: šampon
Zkusím si na to udělat čas, během tohoto týdne ty stránky pořádně prostudovat, a něco zkusím objednat. Jak to mají s dopravou, nevíte?

Odpověď
Kája | 31.1.2016 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahoj doporučuju seuper přírodní kosmetiku bez zbytěčných chemikalií navíc =) www.mamadiva.cz/lasove-sampony-a-kondicionery/

Odpověď
Erika | 9.2.2016 19:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahoj, byla jsem u kadeřnice a ta mi poradila vlasovou kosmetiku Alterna...je teda dražší, ale používám už měsíc šampon a kondicioner a musím uznat, že vlasy vypadají o dost líp. Na jejich stránkách www.luxusnivlasy.cz jsem našla i ionizační žehličky....máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

Odpověď
Sabina | 16.2.2016 16:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj Eriko, žehličku používám už půl roku a je super...vlasy jsou lesklé a účes drží celý večer a dobře se dělají kudrliny. Jestli můžu doporučit, tak mrkni ještě na jejich stránky a přiobjednej nějakou výživovou masku :)

Odpověď
Erika | 21.2.2016 19:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, moc děkuju za odpověď...masku už mám objednanou a žehličku asi nechám na narozeniny jelikož je docela drahá...

Odpověď
lucie | 7.3.2016 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, žehličku mám doma a je super...naprosto souhlasím se Sabinou :)

Odpověď
Michaela | 2.3.2016 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahojky, taky se můžu přidat..mám velice dobré zkušenosti se značkou Alterna...najdeš ji na netu na luxusnivlasy.cz

Odpověď
Jitka | 7.3.2016 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahoj, já používám masku na vlasy od Aterny www.luxusnivlasy.cz/caviar-g99/ je noční, takže ráno vlasy umýt a jsou krásný, ale chce to aspoň 3x tydně hlavně zezačátku :)

Odpověď
Liliana | 16.4.2016 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
mam vlasy barvené přelivem a hodně mi padaly až mi kamarádka doporučila Alternu a tuhle emulzy, tak to můžeš taky vyzkoušet: www.luxusnivlasy.cz/vlasovy-styling-g64/alterna-bamboo-colorhold-fade-proof-fluide-emulze-na-barvene-vlasy-s-ochranou-blednuti-barvy-p68 podivej se i na jejich stránky, protože ted tam mají novinky na léto a jsou to docela dobrý vychytávky ;)

Odpověď
Bája | 25.4.2016 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Používám tady ten regenerační šampon s kreatinem www.parfums.cz/bione-cosmetics/keratin-grain-regeneracni-sampon-pro-vsechny-typy-vlasu/ není nijak předraženej a osvědčil se mi :)

Odpověď
kajka | 11.5.2016 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
mě moc pomohla znacka Alterna. Byla jsem u kadernice a ta mi to doporucila..nebyt toho asi uz mam jezka :D - to snad nee. Ale urcite se podivej na jejich stranky, kazdopadne to chce trosku zainvestovat a koupit celou radu (sampon, kondicioner, masku), aby byl videt nejaky vysledek :) www.luxusnivlasy.cz

Odpověď
Jaruš | 16.8.2016 10:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Kupujete kosmetiku na ageo.cz?

Odpověď
Miška | 18.8.2016 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
čusky:-) Jednou za čas si tu udělám větší nákup, většinou nad tu tisícovku abych měla zadarmo dopravu a ono se to i vyplatí pak nemusí člověk s každou kravinou chodit do předražených drogerií:-)

Odpověď
Jaruš | 21.8.2016 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jste spokojená s dodáním i s výrobky? Já mám s objednáváním jednu negativní zkušenost z jiné drogerie tak se už raději ptám a jsem opatrná než někde něco objednám:-)

Odpověď
Miška | 23.8.2016 14:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jo tady je to vpohodě všechno:) Zatím se mi nestalo že by nebylo něco vpořádku:)

Odpověď
Peťulle | 25.8.2016 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem člověk co rád chodí po obchodech a vybírám si všechno osobně,ale na ageo sem objednávala dvakrát domů takový ty praktický věci do domáctnosti a nemám co vytknout:)

Odpověď
Terka | 11.1.2017 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Mně se osvědčil olejíček Matrix biolage. Nechám ho přes noc působit a co ho používám, mám vlasy zase zdravé a lesklé. Barva mi hodně zničila vlasy, ale toto fakt pomohlo. Takže nebojte použít i na barvené vlasy. Stačí tak jednou týdně. Nevím, kde ho všude mají, já ho koupila na www.notino.cz za dvě stovky a vydržel mi skoro půl roku.

Odpověď
leona | 21.2.2017 11:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Po doporučení od kamarádky používám šampon na poškozené vlasy od biodermy a objednávám si ho na notinu, kde to vezmu rovnou jedním vrzem i s ostatní kosmetikou.

Odpověď
Leona | 18.8.2019 05:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Dobrý den, také mám zničené vlasy od barvení a kamarádka mi doporučila tento šampon https://www.beamia.cz/vlasova-pece/argan-shampoo-exclusive/ , který také používá a pomohl jí. Já ho používám teprve chvíli, ale přijde mi, že už jsou vlasy lepší, než byly. Za vyzkoušení určitě nic nedáte.

Odpověď
Pelkomejka | 26.7.2020 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahojte, také jsem si nedávno brala nějaké šampony a chtěla jsem si opravit mé zničené vlasy. Vyrešila jsem to také tím, že jsem si vlasy zabalila do igelitu. Ostatně, proč bych nemohla. Po rekonstrukci nám zbylo spoustů balící fólie, kterou jsme koupili z https://www.vangillern.cz/produkty/folie a vyřešila jsem to tím :-)

Odpověď
Dion | 23.12.2020 09:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Ahoj holky, máte zkušenost s tímto šamponem? https://www.alpik.cz/sampon-rodinny-oriental-dream-benecos-950ml/

Odpověď
Marcela | 14.1.2021 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, z alpiku objednáváme rodinný šampon a umyváme se sním všichni. Vlasy jsou jemné, lesklé.

Odpověď
Jitka | 18.1.2021 17:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak to děláte s šedinami ve vlasech? Barvíte si pravidelně vlasy? neškodí jim to ještě více?

Odpověď
Daniela | 20.1.2021 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Našla jsem si náhodou při hledání rad na internetu tonikum do vlasů, které jim vrací jejich přírodní barvu. Neměla jsem co riskovat, protože v případě neúspěchu vrací peníze. Vyzkoušela jsem to a opravdu mám zpátky svoji přírodní barvu vlasů. Přípravek stačí pravidelně používat a nemusím si vlasy barvit.

Odpověď
Jitka | 22.1.2021 19:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak pokud opravdu vrací v případě neúspěchu peníze, tak by to asi mělo fungovat. Vyzkoušela bych to, kde bych to mohla koupit?

Odpověď
Daniela | 25.1.2021 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tento přípravek můžete koupit přímo ze stránek výrobce https://www.gr7.cz/ Když si stránky otevřete, tak tam najdete i fotografie lidí před a po aplikaci přípravku, je to opravdu perfektní.

Odpověď
Kačka | 19.5.2024 20:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, zdraví a kvalita vlasů je pro nás ženy hodně důležitá. Jsem si jistá, že vaše poškozené vlasy způsobené nadměrným barvením, kulmováním a sušením fénem lze dobře napravit. Doporučuji vyzkoušet některý z kvalitních alpecin šamponů, které obsahují speciální vlasovou kosmetiku, která pomáhá obnovit vnitřní strukturu vlasu a zároveň ho chrání před dalším poškozením. Pokud si chcete vybrat sama kvalitní šampon, tak se podívejte na stránku https://www.recenzopedia.cz/kosmetika-a-zdravi/sampony/alpecin-sampony/, kde najdete nejlepší srovnávání a recenze nejlepších alpecin šamponů. Určitě si tam vyberete to nejlepší pro vaše vlasy.

Odpověď
Anežka | 19.10.2021 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
šampon
Z přírodní kosmetiky bych řekla, že je na tom velmi dobře Philip Martins. Miluju jejich přípravky na vlasy, protože krásně voní a hlavně mám po umytí vlasy krásné lesklé a nemám je jako slámu.

Odpověď
Leona | 20.10.2021 16:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Je tady ta značka dostání normálně v drogérii ?

Odpověď
Anežka | 22.10.2021 17:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To ne, ale na stránkách hairshop.cz najdeš všechny produkty co mají. Nemají jenom vlasovou péči, ale i tělovou, kterou jsem si oblíbila hlavně proto jak krásně voní a jak je příjemná na pleti. Dlouho jsem se s tak kvalitní kosmetikou nesetkala.

Odpověď
Leona | 26.10.2021 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na to se budu muset podívat. Většinou mám problém s tím si vybrat něco nového na vlasy, protože je mám suché, poškozené od barvení a nikdy nevím, který šampon a kondicionér vzít, aby to bylo vhodné přímo na mé vlasy.

Odpověď
Anežka | 31.10.2021 10:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
V tom případě bych ti doporučila napsat paní majitelce, kontakt najdeš přímo na webu www.hairshop.cz a když jí napíšeš, tak ti poradí nebo je lepší se za ní přímo stavit, aby vlasy viděla. Mně takhle doporučila pleťové sérum a přípravek na objem vlasů :).

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné