Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárek pro maminku k narozeninám

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárek pro maminku k narozeninám - diskuze na toto téma
Ahoj, potřebovala bych nějaké cenné tipy na dárek pro maminku k narozeninám, jelikož už opravdu nevím, co by se jí mohlo líbit a co by se jí hodilo, protože se obdarováváme i na svátky a výročí, takže mi naprosto došly nápady.

Sandra | 17.7.2020 20:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárek pro maminku k narozeninám
Jestli je jako většina žen a i moje mamča, tak miluje šperky. To si myslím, že je takový nejvděčnější dárek, který má napořád :)

Odpověď
Míša | 18.7.2020 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro maminku k narozeninám
Je fakt, že šperky jí moc nedávám, protože nosí každou chvíli něco jiného a fakt si nejsem jistá jestli bych se trefila.

Odpověď
Sandra | 19.7.2020 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárek pro maminku k narozeninám
Tak to já se trefila pokaždé, mamča je jak straka, takže když se to třpytí, tak ji to zaujme :D naposledy jsem ji koupila tady ty náušničky a opět sklidily úspěch www.evolutiongroup.cz/stribrne-nausnice-visaci-s-krystaly-ab-efekt-kulate-31161-2.

Odpověď
Míša | 23.7.2020 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárek pro maminku k narozeninám
No tak to se nedivím .. Ty by se líbily i mně :) .. Možná se budu ptát hloupě, ale když pak vypadne kamínek, tak dolepí mi ho v rámci záruky zpátky ?

Odpověď
Sandra | 26.7.2020 09:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dárek pro maminku k narozeninám
Jak v rámci záruky, tak mají i pozáruční servis, kdy když se ti tohle stane, tak ti to opraví :)

Odpověď
ivanka087 | 21.7.2020 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárek pro maminku k narozeninám
My jsme donedávna kupovali do bytu jen kapsle do kávy. Ale pak jsme udělali radikální rozhodnutí. Koupili jsme si filtrační konvici. A to vám povím, to je paráda! Není to nákladné, servis je za hubičku a jednou za čas stačí pouze vyměnit filtry. My je pořizujeme tady: https://www.penepex.cz/kategorie/filtry-do-konvic-a-lahvi/filtry-do-filtracnich-konvic/brita-filtry/brita-maxtra-plus-filtry/

Odpověď
Ema Rychlá | 24.7.2020 17:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím všechny maminky. No já jsem tedy naposledy pro svoji maminku koupila nějaké hadry na https://www.onlinesekac.cz. Je to internetové tržiště s oblečením, kde seženete nádherné kousky za přívětivé ceny.

Odpověď
Katy | 29.7.2020 17:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za sebe jsem mamince poridila s brachou ke kulatinam tento bezecky pas https://www.fitham.cz/kettler-track-3 a byla nadsena

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné