Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Stavba domu - dřevostavba

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Stavba domu - dřevostavba - diskuze na toto téma
Jak vybrat ideální firmu pro stavbu dřevostavby? poradíte mi podle čeho se řídit?

Tomáš | 23.7.2020 09:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavba domu - dřevostavba
Já jsem se snažil najít firmu s tradicí a nějakou historií, nakonec se mi povedl sehnat stavební firmu, která na našem trhu staví dřevostavby již od roku 1998 a dávají 30 letou záruku na konstrukci domu.

Odpověď
Erik | 24.7.2020 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Stavba domu - dřevostavba
Jak dlouho výstavba trvala? od toho co se začalo kopat? je mi jasné, že délka vyřízení stavebního povolení bude různě dlouhá...

Odpověď
Tomáš | 25.7.2020 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Stavba domu - dřevostavba
Od toho co se začalo opravdu stavět. Myslím tedy od toho co se koplo do země, tak za 5 měsíců bylo hotovo. Domek máme postaven od firmy https://www.thermohome.cz/ a po zkušenostech bych ji klidně doporučil pro výstavbu.

Odpověď
ivanka087 | 26.7.2020 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavba domu - dřevostavba
Ahoj, no my jsme tedy při stavbě rodinného domku využili hlavně lokálních tesařů. Sami si vybrali potřebné vybavení, konzultovali jsme vše s architektem i designovým expertem a pustili se do stavby. Bylo to jednodušší než se zdá. A hodně jsme díky nákupům přes internet ušetřili. Používali jsme totiž https://slevovykupon.net

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné