| Clip in - diskuze na toto téma |
Maminy, jak to máte s vlasy? Zajímalo by mě, zda jste s nimi spokojené? Nebo máte nějaký problém? Já třeba bojuju s délkou - nechtějí mi narůst. Uvažuju nad clip in. Máte s touto metodou prodložené vlasů zkušenosti? Lada | 5.5.2021 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inAhojky, tak to ti pak doporučím clipy :) Do účesu je to naprosto super. Já to úplně zbožňujuuu :) Sama je používám. Do účesu jsou super ty sety. Třeba na clip in vlasy.eu mají moc hezkou nabídku.
Odpověď Lajka | 1.6.2021 18:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Clip inJojo, určitě ty clipy jsou nejlepším řešením. Snad se aplikují a můžeš je nosit, kdy budeš chtít. Není to na tvralo. Já jsem si ty svoje koupila na https://www.clip-in-vlasy.eu a shop jen doporučím :) Odpověď Jarka | 30.6.2021 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Clip inA ty máš od nich sety nebo ty pásy? Co ti od nich sedí víc? Odpověď Michaela | 1.8.2021 21:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Clip inJá kupuju sety. Ty jsou super. Vyhovují mi maximálně. Krom krásné délky tak dosáhnu i hustoty účesu :) Odpověď |