| Cvičení s mimi - diskuze na toto téma |
Pěkný den :) Maminy, tak by mě zajímalo... jak řešíte cvičení s malými dětmi? Minule jsem v parku viděla maminu, jak skače kolem kočárku, děcko spokojeny, mamka si zacvičila... Ale, tohle není uplne pro mě. Jak cvičíte, když máte doma prcky? Luciana | 26.8.2020 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s mimiJá jsem jako bezdětná chodila chodně do posilovny. To ale padlo, protože péče o děti mizabere veškerý čas. Musela jsem to ale řešit, protože pohyb potřebuju. Koupila jsem si domů běhací pás a jsem spokojená. https://www.fitham.cz/nordictrack-t140 doporučuju, já jsem sama moc nadšená.
Odpověď Madla | 30.9.2020 17:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s mimiJá jsem to měla taky tak. S dětmi jako chodit cvičit můžu, to ne že ne, ale ne pravidelně a už vůbec ne pořád stejně. Takže jsem to vyřešila taky pásem domů a super. Jojo, fitham je super.
Odpověď Madla | 30.10.2020 09:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s mimiJojo, to je super nápad. Já jsem to měla taky tak, ale teď doma teda docela tápu, co a jak zacvičit. Jako sem tam s vlastní vahou cvičím, ale kardio prostě chybí. Ale na ten Fitham mrknu a nějaký ten pás asi domu pořídím.
Odpověď Anka | 30.10.2020 10:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Cvičení s mimiA jaký ten pás sis koupila?
Odpověď |