| Darování a jeho podmínky - diskuze na toto téma |
Přeji všem dobrý den. Ráda bych se zeptala na jednu věc... Docela vážně uvažuji nad darováním vajíček… Je mi 27 let, jsem ještě vůbec vhodnou dárkyní? Asi bych zašla na IVF kliniku Zlín. Máte s ní nějaké zkušenosti? kája | 15.2.2021 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování a jeho podmínkyvěkově podmínky určitě splňuješ, ještě bys měla mít nějaké potvrzení od doktora, myslím, že na těch jejich stránkách wwww.ivf-zlin.cz se dočteš taky nějaké informace Odpověď lenka | 21.2.2021 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování a jeho podmínkytaky o darování uvažuji, co jsem tak četla, tak na kliniku ve Zlíně jsou samé kladné ohlasy, takže si myslím, že by mohla být dobrou volbou Odpověď Andrejka | 19.5.2021 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování a jeho podmínkyJaký věkový limit tam prosím vás je ? Co se týče vyšetření tak co všechno požadují ? Odpověď Kája | 25.5.2021 18:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování a jeho podmínkyTak konkrétně u kliniky IVF Zlín je věková hranice 33 let :) Odpověď Andrejka | 20.6.2021 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování a jeho podmínkyDočetla jsem se, že je potřeba si vyřídit jistá vyšetření, je to hodně nákladné ? Odpověď Kája | 29.6.2021 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Darování a jeho podmínkyNení to nic nákladného, každopádně se ti to pak vrátí v rámci kompenzace za darování vajíček :) Odpověď |