| Altaherba a repelent - diskuze na toto téma |
Nemá tu prosím některá z vás zkušenost s přípravky od altaherby zejména s tím jejich repelentem ? Rebeka | 21.8.2020 20:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Altaherba a repelentBylinný repelent Koncentrovaný olejíček, odpuzuje komáry, mušky, klíšťata, ovády a další hmyz. Používáme ho celá rodina dětem se může dávat od jednoho roku. Odpověď Hani | 22.8.2020 21:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Altaherba a repelentTenhle repelent mám a pravidelně s ním natírám sebe i děti když jdeme do přírody, hledala jsem nějaký přírodní repelent kvůli dětem a tenhle se mi osvědčil Odpověď Alena | 23.8.2020 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Altaherba a repelentKoukala jsem na www.altaherba.cz, je super, že je vhodný i pro malé děti. Odpověď Ingrid | 25.8.2020 10:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Altaherba a repelentMy ho používáme i u pejska. Funguje. Odpověď Míla | 25.8.2020 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Altaherba a repelentJestli je to tenhle https://www.rpshop.cz/koncentrovany-olejicek-hmyz?keyword=olej%C3%AD%C4%8De tak na ten já nedám dopustit, funguje skvěle jak proti komárům tak klíšťatům Odpověď Stázi | 9.9.2020 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Altaherba a repelentJak dlouho vydrží? To se natírá na pulsní body nebo jak? Opravdu odpuzuje i klíšťata? Odpověď |