| Strach z jehel - diskuze na toto téma |
Dobrý den, dcerka (5 let) má panický strach z jehel. Zkoušela jsem snad všechno - vysvětlujeme vše pořád dokola, nacvičujeme si to s plyšákama, ale nic nezabírá. Nemáte podobnou zkušenost? Co Vám pomohlo? Věra | 3.8.2020 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Strach z jehelDobrý den, taky jsme si to s dcerkou prožily :( Bylo to hodně náročné a únavné. Pak mi známá doporučila přístroj BUZZY a musím říct, že je skvělý a moc dcerce pomohl. Odpověď Gábina | 13.8.2020 22:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Strach z jehelDobrý večer, poradíte prosím, kde bych si o přístroji mohla přečíst více informací? Jak prosím funguje? Odpověď Věra | 16.8.2020 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Strach z jehelDobrý večer, všechny informace o přístroji najdete tady https://eshop.treemed.cz/buzzy/buzzy-mini-personal-bee-striped/. Přístroj je opravdu výborný - chladí, vibruje a tím snižuje citlivost nervů na bolest. Taky trochu odvádí dětskou pozornost, ale funguje opravdu skvěle. Lituju, že jsem o něm nevěděla už dřív. Odpověď Jitka | 9.8.2020 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Strach z jehelZdravím, taky jsem už o přístroji slyšela a samou chválu. Pokud máte takový problém, za vyzkoušení určitě stojí. Odpověď |