Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Zábava pro děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zábava pro děti - diskuze na toto téma
Dobrý den, jak prosím nejlépe zabavit malé děti (3 a 5 let)? Poradíte?

Klára | 10.8.2020 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Zdravím, u nás teď nejvíc frčí Play Doh, děti si s ní hrají pořád. Máme zubaře a bláznivé účesy a děti si s tím fakt vyhrají. Dokoupili jsme jen pár dalších barviček. Je super, že z Play Doh není vůbec nepořádek, děti si vše sami uklidí, jak nelepí, tak to jde snadno :)

Odpověď
Miluška | 12.8.2020 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zábava pro děti
Dobrý den, moc děkuji za doporučení, poradíte, kde koupit toho zubaře - to mě zaujalo, díky.

Odpověď
Klára | 17.8.2020 17:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zábava pro děti
Zdravím, Play Doh kupujeme v Pompu, na zubaře Vám sem dám odkaz. Stačí objednat online tady https://pompo.cz/product/14B5520/hasbro-play-doh-zubar/?lang=cs.

Odpověď
Miluška | 20.8.2020 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Zábava pro děti
Dobrý den, moc děkuji, hned jsem Play Doh v Pompu objednala a už se moc těšíme. Snad budou děti spokojené a zabaví se.

Odpověď
Tinaj J. | 13.8.2020 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Dobrý den, já jsem našla na netu aaa-skolak.cz a musím říct, že se chystám koupit pro dceru.

Odpověď
Danna | 22.8.2020 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Poradíte nějakou kreativní zábavu na doma pro děti? Chtěla bych u dětí rozvíjet kreativitu a nemám moc nápadů. Díky

Odpověď
Bery | 25.8.2020 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Taky hledám inspiraci, hlavně kde sehnat všechny možné komponenty a doplňky k tvoření

Odpověď
KaterinaH H. | 26.8.2020 11:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti

Odpověď
Alena | 11.9.2020 09:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Ahoj, my jsme se synem teď skoro pořád venku a nejvíc ho baví pískoviště a trampolína :-) Na trampolíně skáčeme spolu a jsem z toho pak ještě víc utahaná než on :-D Vybrali jsme naschvál velkou trampolínu, abychom tam mohli skákat s ním nebo pak se sourozencem :-) . S výběrem trampolíny nám pomohlo srovnání na www.testino.cz/trampoliny . Je jich tolik, že jsem vůbec nevěděla, jakou mám vybrat :-) .

Odpověď
Kateřina | 21.4.2022 14:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zábava pro děti
Ahooj holky, Chtěla jsem se s vámi podělit o tuhle super dětskou písničku. Náhodou jsem na ní narazila při hledání dětských písníček pro mojí Viktorku. Viky z ní byla nadšená a pořád dokola si jí zpívá. Co je ale hlavní, že se písnička týká Omega3 ve formě cucavých bonbónů. Po tom co Viky písničku slyšela, tak furt jen básnila jak chce ty cucavý rybičky. Strašně jí chutnaj a máme co dělat, abysme dodržely denní dávkování :D Jsem ráda, že jsem do ní konečně nacpala rybí tuk, protože mi žádný ryby nesní. Tak třeba to taky pomůže nějaké mamince s dítětem co nemají v jídelníčku ryby. :) https://www.youtube.com/watch?v=3cjRYsoW0K4

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné