| Psí konzervy Brit - diskuze na toto téma |
Ahoj všem pejskařkám, co se tu najdou! Nemáte některá zkušenost s Mono protein konzervami od britu? Popřípadě i s jinými, se kterými jste spokojené a myslíte si, že by mohly být lepší volbou. Budu moc ráda!
Livia Koukalová | 12.8.2020 17:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí konzervy BritJá kupuji Brit dlouhodobě, akorát co se konzerv týče, našemu pesanovi jede nejvíc ta řada s kousky masa - paté&meat, pokud si dobře pamatuji. Zkušenost každopádně parádní.
Odpověď Adri SM. | 19.8.2020 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí konzervy Brit
Zdravím, u nás s monoproteinkami jedině spokojenost. Prospívají mi na nich dva kokršpanělé a za 2 roky, co jimi krmím, jsem neobjevila žádné negativum.
Odpověď MilušeD74 | 20.8.2020 20:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí konzervy BritDobrý den! My kupujem odjakživa granulky i konzervy Carnilove a jsme také moc spokojení... brit bohužel nemohu posoudit, ale za mě alespoň podle složení vypadá taky super.
Odpověď Berenika Loutecká | 23.8.2020 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Psí konzervy BritBrit je za mě taková sázka na jistotu, pokud člověk hledá kvalitní kompromis mezi cenou a kvalitou. Za mě skvělá volba ať už co se konzerv, tak i granulí týče.
Odpověď |