| Potíže s močovým měchýřem - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, doporučíte mi nějaký preparát na potíže s močovým měchýřem? Včera i dnes jsme se s dětmi byli koupat a teď cítím řezání a mírné pálení. Denisa | 13.8.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemDobrý večer, doporučuji tuto novinku od Naturevia https://www.naturevia.cz/e-shop/brusinky/uroperfect-manoza-rapid/. Stačí brát podle schématu a zabere opravdu rychle. Odpověď Lea | 16.8.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemZdravím, souhlasím s Denisou. UroPerfect Manózu od Naturevia mi doporučila paní v lékárně. Je pravda, že jsem ji začala užívat hned na počátku, ale zabrala mi perfektně. Odpověď Jitka | 22.8.2020 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemMám taky tyhle problémy, nevíte jestli můžu ten uroperfect užívat i když jsem těhotná? Rozhodně nemůžu teď skončit na antibiotikách... Odpověď Denisa | 23.8.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Potíže s močovým měchýřemZdravím, můžete, jen pozor na to, že obsahuje i vitamín D - tak pokud užíváte i jiné vitamíny, asi bych je vynechala. Na krabičce píšou, že v těhotenství se může, ale je dobré to raději konzultovat s lékařem. Odpověď Jitka | 25.8.2020 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Potíže s močovým měchýřemMockrát díky za odpověď, začala jsem včera užívat tak doufám, že mi to pomůže jako ostatním. Odpověď Kateřina | 25.8.2020 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemDobrý den, mě UroPerfect od Naturevia zabral taky rychle! Příště po něm sáhnu hned, byla jsem s ním moc spokojená. Navíc má přírodní složení, obsahuje vitamín D a chuťově je moc dobrý. Odpověď Olga | 19.1.2021 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemAhoj, to znám moc dobře. Mokré plavky a zánět močového měchýře je na světě. Já jsem na něj dřív také hodně trpěla, tak jsem se naučila si převléct plavky vždy, když vylezu z bazénu. Máme na zahradě velký bazén z www.albixon.cz/bazeny/ , takže se můžu bez problému převléct. Zánět močového měchýře jsem díky tomu už dlouho neměla, takže si přesně nepamatuji, co jsem na to užívala, ale vím, že to byl nějaký volně prodejný lék z lékárny :-) . Odpověď Klára | 20.6.2022 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potíže s močovým měchýřemAhoj, opakovaně mě trápí zánět močáku a už si s tím opravdu nevím rady. Měla jsem už i prášky na to, ale stejně se mi to vždy rychle vrátí. Dá se zánětu zbavit nějak rychle a nejlépe na delší dobu? Odpověď Jitka | 23.6.2022 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Potíže s močovým měchýřemTaké jsem ho měla často a dost mi to komplikovalo i sexuální život. Až asi po dvou letech, kdy mě to trápilo opakované jsem našla doplněk stravy, který obsahuje enzym serrapeptaza, který dokáže tělo zánětů zbavit. Musím to zaklepat, ale od té doby nemám s močákem problém. Odpověď Klára | 24.6.2022 15:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Potíže s močovým měchýřemTo jste začala brát zrovna když jste měla problém se zánětem? Za jak dlouho to pak zabralo? Odpověď Jitka | 27.6.2022 01:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Potíže s močovým měchýřemAno, když se to už táhlo dlouho https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/35-enerex-serrapeptaza-rx-120-000su-180tbl-628557501377.html Teď už doplněk stravy beru pravidelně a od zánětů mám konečně pokoj. Jsem za to moc ráda, protože někdy to bylo opravdu příšerně bolestivé. Odpověď |