Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Potíže s močovým měchýřem

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Potíže s močovým měchýřem - diskuze na toto téma
Dobrý večer, doporučíte mi nějaký preparát na potíže s močovým měchýřem? Včera i dnes jsme se s dětmi byli koupat a teď cítím řezání a mírné pálení.

Denisa | 13.8.2020 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potíže s močovým měchýřem
Dobrý večer, doporučuji tuto novinku od Naturevia https://www.naturevia.cz/e-shop/brusinky/uroperfect-manoza-rapid/. Stačí brát podle schématu a zabere opravdu rychle.

Odpověď
Lea | 16.8.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, souhlasím s Denisou. UroPerfect Manózu od Naturevia mi doporučila paní v lékárně. Je pravda, že jsem ji začala užívat hned na počátku, ale zabrala mi perfektně.

Odpověď
Jitka | 22.8.2020 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám taky tyhle problémy, nevíte jestli můžu ten uroperfect užívat i když jsem těhotná? Rozhodně nemůžu teď skončit na antibiotikách...

Odpověď
Denisa | 23.8.2020 22:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potíže s močovým měchýřem
Zdravím, můžete, jen pozor na to, že obsahuje i vitamín D - tak pokud užíváte i jiné vitamíny, asi bych je vynechala. Na krabičce píšou, že v těhotenství se může, ale je dobré to raději konzultovat s lékařem.

Odpověď
Jitka | 25.8.2020 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potíže s močovým měchýřem
Mockrát díky za odpověď, začala jsem včera užívat tak doufám, že mi to pomůže jako ostatním.

Odpověď
Kateřina | 25.8.2020 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, mě UroPerfect od Naturevia zabral taky rychle! Příště po něm sáhnu hned, byla jsem s ním moc spokojená. Navíc má přírodní složení, obsahuje vitamín D a chuťově je moc dobrý.

Odpověď
Olga | 19.1.2021 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, to znám moc dobře. Mokré plavky a zánět močového měchýře je na světě. Já jsem na něj dřív také hodně trpěla, tak jsem se naučila si převléct plavky vždy, když vylezu z bazénu. Máme na zahradě velký bazén z www.albixon.cz/bazeny/ , takže se můžu bez problému převléct. Zánět močového měchýře jsem díky tomu už dlouho neměla, takže si přesně nepamatuji, co jsem na to užívala, ale vím, že to byl nějaký volně prodejný lék z lékárny :-) .

Odpověď
Klára | 20.6.2022 17:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, opakovaně mě trápí zánět močáku a už si s tím opravdu nevím rady. Měla jsem už i prášky na to, ale stejně se mi to vždy rychle vrátí. Dá se zánětu zbavit nějak rychle a nejlépe na delší dobu?

Odpověď
Jitka | 23.6.2022 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potíže s močovým měchýřem
Také jsem ho měla často a dost mi to komplikovalo i sexuální život. Až asi po dvou letech, kdy mě to trápilo opakované jsem našla doplněk stravy, který obsahuje enzym serrapeptaza, který dokáže tělo zánětů zbavit. Musím to zaklepat, ale od té doby nemám s močákem problém.

Odpověď
Klára | 24.6.2022 15:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potíže s močovým měchýřem
To jste začala brát zrovna když jste měla problém se zánětem? Za jak dlouho to pak zabralo?

Odpověď
Jitka | 27.6.2022 01:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Potíže s močovým měchýřem
Ano, když se to už táhlo dlouho https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/35-enerex-serrapeptaza-rx-120-000su-180tbl-628557501377.html Teď už doplněk stravy beru pravidelně a od zánětů mám konečně pokoj. Jsem za to moc ráda, protože někdy to bylo opravdu příšerně bolestivé.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné