Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Co pro děti na zahradu?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Co pro děti na zahradu? - diskuze na toto téma
Dobrý večer, koupili jsme domeček s velkou zahradou a přemýšlím, že bych tam dětek koupila nějakou klouzačku nebo prolézačku, nemáte doporučení? Co máte na zahradě pro děti a doporučili by jste mi to, děkuji.

Marťa | 16.8.2020 21:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co pro děti na zahradu?
Zdravím, mrkněte na stránky Marimexu. Máme od nich dětské hřiště a je super. Teď tam mají velké slevy.

Odpověď
Klára | 18.8.2020 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co pro děti na zahradu?
Zdravím, taky máme dětské hřiště z Marimexu, konkrétně toto https://www.marimex.cz/detske-hriste-marimex-play-003/ a je fakt super. Děti jsou na zahradě pořád a neslezou z něho. Navíc je fakt pevné a kvalitní.

Odpověď
Ella | 21.8.2020 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Co pro děti na zahradu?
Zdravím, děkuji za tip, hřiště se mi moc líbí, asi jej pořídíme :) Ještě se zeptám na trampolínu - nemáte zkušenost s koupí na Marimexu?

Odpověď
Klára | 23.8.2020 14:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Co pro děti na zahradu?
Dobrý den, tu máme taky z Marimexu a je kvalitní a hlavně stabilní, určitě doporučuji pořídit :) Hlavně jsou spokojené děti!

Odpověď
EditkaaaC | 25.8.2020 15:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Co pro děti na zahradu?
Ahoj, zkus třeba dětskou skluzavku, nebo pískoviště, pokud chceš třeba i levný bazének tak určitě doporučuji nový web, na který jsem narazila nedávno a tam mají opravdu hezké věci za super peníze: https://www.kupigo.cz/

Odpověď
Emula87 | 31.8.2023 13:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co pro děti na zahradu?
Na zahradu jsme teď nově pořídili ještě www.zahradnijezirka.net/stavba-zahradniho-jezirka_k38/plastova-zahradni-jezirka_k117/ plastové jezírko a nějaké rybičky. Těším se už moc na to až přijedou vnoučata a budou si užívat toho jak krásně se to u nás vybarvilo za ty roky. Jsem docela nadšená z toho jak se krásně dá utvořit místo klidu pro relax.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné