Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Baby monitor pro miminko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Baby monitor pro miminko - diskuze na toto téma
Holky, které máte už zkušenosti. Dokážete mi poradit, jak vybrat dobrou chůvičku k miminku? dívala jsem se, že nabídka je opravdu velká, ale já prostě nevím, podle čeho bych ji měla vybrat.

ivanka087 | 17.8.2020 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Baby monitor pro miminko
Ahojky pusinky, maminky. S tímto problémem ti hrozně ráda pomůžu. Já jsem před pár měsíci také sháněla monitor pro miminko. Kamaárdka mi doporučila web https://www.biginzerce.cz Mají tam obrovský výběr produktů a Baby monitor pro miminko bude určitě hračka. Navíc ušetříš hodně penízků, protože nebudeš muset platit 100% za nový produkt

Odpověď
Jitka | 21.8.2020 01:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Baby monitor pro miminko
Co mohu doporučit, tak určitě vybírat chůvičku, kde budete mít i kameru s nočním viděním. Ušetřilo mi to už opravdu hodně kroků, kdy jsem nemusela hned letět se dívat co se děje.

Odpověď
Lucie | 23.8.2020 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Baby monitor pro miminko
Také jsem se už dívala, ale to jsou většinou o hodně dražší. Displej na chůvičce se rozsvítí jen v případě pláče? nebo se mohu podívat kdykoliv?

Odpověď
Jitka | 24.8.2020 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Baby monitor pro miminko
Mám tento baby monitor https://www.1obchod.com/products/bezdratovy-baby-monitor-se-skrytou-kamerou/ má možnost i záznamu na paměťovou kartu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné